Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 év korkülönbség nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 év korkülönbség nagyon nagy? (a pasi részére)

Figyelt kérdés
19L
2017. febr. 7. 20:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
9es vagyok. Nem is akarok gyereket. Kezdhetnénk ezzel. Annak idején èn szakítottam meg vele minden kapcsolatot mert kora ellenére alkalmatlannak találtam őt akármire is. Bevásárolni is kész hü.lye volt. Ja és alkoholista volt. Elvált. Ezért sem értem azt a fiatal lányt... hogy egy ilyenre alapozza a fiatalságát es a jövőjét.
2017. febr. 8. 00:08
 12/25 anonim ***** válasza:

Figy, én tök megértem a vonzalmat, én is odavagyok a 20 évvel idősebb, deresedő halántékú faszikért. Egyszerűen megtestesítettek mindent, ami lenyűgözhet egy férfiban. De belegondolok abba, hogy mi lesz 10-15 év múlva? Ott vagyok 35-40 évesen, és van egy nyugdíj előtt álló férjem, miközben én igazából még fiatal vagyok. Nem azonosak a céljaink, egy 20-25 éves még tanul, a 35-40 éves férfi pedig családra vágyik (ha nem, akkor jó eséllyel soha nem is fog...). Óhatatlanul sem fog partnernek tekinteni, hanem inkább valamiféle kislánynak, akit védelmezni és irányítani kell (ez sem meglepő, a korkülönbségből jelentős tapasztalatkülönbségek adódnak). Arról már nem is beszélek, hogy ilyen korkülönbség mellett legalább vagy 30 évet töltök özvegyen.

Szóval lemondtam az ilyen korkülönbségről az eszem(!) miatt, pedig koravén vagyok, és lehetett volna komoly(!) párkapcsolatom egy 17 évvel idősebb férfival. A jelenlegi párom "csak" 9 évvel idősebb, de már így is megnéznek minket az emberek (ő pont 34-nek néz ki, én meg a 25 évem ellenére kb. 18-19-nek), és elő-előjönnek az életvezetési különbségek is (most végzek, ő pedig már babázna).

2017. febr. 8. 06:17
 13/25 A kérdező kommentje:
Én is azt vettem észte,hogy picit úgy kezel mint egy kislányt. Nem engedi,hogy én fizessek,soha, megmondja mit hogy kell csinálni, meg ilyenek. Ha bulizni megyünk,akkor is azt nondja hogy majd ő vogyáz rám.
2017. febr. 8. 10:31
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Akkor nyilvan azert kell neki fiatal csaj, mert a korabeli nok kozott nem talal olyat, akin uralkodhat, lol. Mondjuk neked se kene hagynod. Az ilyeneknek is valami komplexusuk van.
2017. febr. 8. 10:52
 15/25 anonim ***** válasza:
93%

Micsoda szemét, nem akarja hogy a kis diák zsebpénzedből költs, miközben neki van munkája. Igen, el akar nyomni, uralkodni akar. És a szórakozó helyen is, ahol bármikor beléd köthet egy (vagy több) részeg vagy el akarják venni a táskádat azt merészelte mondani, hogy megvéd. Mit kellett volna mondania? "Mindenki megvédi magát ahogy tudja bibibíííí!" Igen, ez tipikus patriarcha pszichopata mentalitás.

Egy 25 éves dolgozó férfitól nem várnád el ugyanezeket? Szerintem ezek tök alap dolgok, hogy az erősebb kisegíti a gyengébbet.

2017. febr. 8. 10:59
 16/25 anonim ***** válasza:
32%
Alap, hogy ha problema akadna, akkor megved, de nem kell ezt igy elore kozolni. Es leirta azt is, hogy megmondja neki, mit hogy kell csinalni... Attol meg mert 40+ eves, nem o a mindentudo atyauristen, de annak akarja erezni magat, nyilvan ezert kezd "kislanyokkal" :D
2017. febr. 8. 11:06
 17/25 anonim ***** válasza:

Én abban sem látok nagy problémát, ha megmond neki dolgokat. Nem tudjuk milyen stílusban mondja és milyen helyzetben, még az is lehet, hogy a kérdező kicsit gyámoltalanabb és a javára válnak ezek a tanácsok. Pl. nem venném zokon, ha egy idősebb ember mesélne nekem az államkötvényekről, ugyanis nekem lövésem sincs róluk, viszont kisebbségi érzésem sem lesz attól, ha tanulok valamit. Emiatt nem leszek buta irányítható csitri.

Viszont mivel a kérdező ezt így kiemelte arra gondolok, hogy őt ez zavarja. Erre meg nem tudok mást mondani, minthogy szakíts vele, ha nem bírod kivárni, amíg egy kicsit bölcsebb meg tapasztaltabb leszel. Minden kapcsolatban hasonulnak egymáshoz a pár tagjai, te rohamléptékben idősödnél (nem öregednél!), két év múlva már szót sem tudnál érteni a kortársaiddal, mert annyira gyerekesnek látod őket, ő meg a trottyos munkatársaitól ütne el. Persze ez csak egy lehetőség, nincs erre garancia.

2017. febr. 8. 11:18
 18/25 anonim ***** válasza:

Nyilvan nem az a gond, ha mesel valamirol a masik, amirol en nem tudok olyan sokat, de en ezt nem ugy fejeznem ki, hogy a parom megmondja nekem, mit hogyan csinaljak, nem is hiszem, hogy az barkinek problemat okozna, ha bovitik a tudasat.

De az ilyen oregemberekre jellemzo, hogy azt gondoljak, majd ok iranyitgatjak a fiatal lanyt az eletben, akinek sokszor erre semmi szuksege es akkor ettol igazi ferfinak erzik magukat. Ha ez tetszene a kerdezonek, le se irta volna.

2017. febr. 8. 11:27
 19/25 A kérdező kommentje:

Jó tanácsokat ad, tényleg hasznos. De van,hpgy azt mondja pl(amikor valmit nem úgy csinálok,ahogy ő tanácsolta)hogy "mondtam hogy azt úgy kell csinálni,miért nem úgy csináltad?" Meg hogy neki mindig igaza van és picit naív vagyok. Meg pl szokott olyanokat mondani,hogy üdv a való világban királylány.

Ez picit fura.szerintem.

2017. febr. 8. 12:49
 20/25 anonim ***** válasza:
Szerintem keress inkabb egy korodbeli ertelmes sracot, jobban jarsz mint ezzel az apukat jatszo venemberrel.
2017. febr. 8. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!