Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 év nagyon nagy korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év nagyon nagy korkülönbség?

Figyelt kérdés

2017. jan. 30. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Kalandra vagy egy életre tervezni? Kalandra nem, életet tervezni igen... Általában a férfi az idősebb, és Magyarországon átlagéletkort viszonyítva most a hivatalos statisztikai számot mondom, 7 évvel tovább szoktak élni a nők. Tehát jó eséllyel kb 30 évvel tovább élne a hölgy amennyiben ő a fiatalabb. Meg hát gondolom nem ápolónő akarsz lenni.

Persze az ember szeresse a párját és segítse a bajban, én is ezt osztom. De 50 évesen nem azaz álma az embernek hogy egy 70 évessel baj esetén kórházról kórházra járjon.

Bár őszinte leszek, 20 év korkülönbséggel a többség az 1-2 évet éli meg csupán együtt maximum, szóval ez a levezetés is teljesen felesleges volt.

2017. jan. 30. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem mindegy hány évesek a felek. Mondjuk egy 15-35 évesnél soknak mondanám, 25-45 viszonylatban manapság semmi meglepő nincs benne.
2017. jan. 30. 19:00
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Most még nem!De 10év múlva az lesz!
2017. jan. 30. 19:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, bármindenki maga tudja, hogy mi a jó neki. De #1nek igaza van; lehet, hogy most még "daddy" kategória a pasi (feltételezem, hogy a pasi az idősebb) de nem árt észben tartani, hogy valszeg megterhelő lesz majd középkorúan pelenkázni egy aggastyánt. Persze nincs baj az öregséggel sem, de azért mégis jobb együtt megöregedni valakivel, mint egészségesen végignézni, ahogy a párunk szép lassan elsorvad mellettünk, abban a tudatban, hogy mire mi elérjük azt a kort, ő már rég halott lesz.
2017. jan. 30. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Apa és lánya között?Nem.
2017. jan. 30. 19:49
 6/6 anonim válasza:
Én azt gondolom, és kövezettek meg, hogy a kor tényleg csak egy szám. Ha 2 évvel ezelőtt kellett volna erről nyilatkoznom, azt mondtam volna felejtsd el, de azóta saját bőrömön tapasztalom, hogy annyi minden van, ami egy kapcsolatban számít és a kor ezek mellett teljesen eltörpül. Ha két ember igazán szereti egymást, mindenben összepasszolnak, nehogy már a kor legyen az ami miatt mégsem egymást választják. Szerintem belefér. Az én párom is 20 évvel idősebb pont, és nagyon nagyon bodogok vagyunk.
2017. szept. 8. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!