Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 év korkülönbség nagyon nagy? (a pasi részére)
Figyelt kérdés
19L2017. febr. 7. 20:25
1/25 anonim válasza:
Pedig egy pillanatig azt hittem, hogy egy három év múlva születendő fiúval szeretnél randizni.
2/25 anonim válasza:
Férjem emnyi és a lányunk.
Tíz év múlva milyen gáz lesz.
6/25 anonim válasza:
Apád lehetne.Én 20 vagyok,apám 42 :D
8/25 anonim válasza:
Ritkán azonosak egy 19 éves és egy 43 éves céljai, ezért sok a buktatója. Ha ugyanazok a céljaitok, akkor a kor az csak egy szám, bár így is fontolóra kell venni bizonyos dolgokat, ezek egy része biológiai természetű (családalapítás, öregedés, betegségek, özvegység), a másik pénzügyi. Sok példa van arra, hogy működhet, de az ellenkezőjére is akad.
9/25 anonim válasza:
Jártam anno nálam 15 évvel időssebb pasival. Nem illettünk össze. Már van párom. Neki is. Ő most 46 a csaja 24!!!
És babát várnak.
Nem tartom a csajt normálisnak.... se a pasit.
10/25 anonim válasza:
Azokkal a pasikkal, akik negyvenx évesen még esetleg akár gimis tinilányokat hajkúrásznak, és vannak velük egy szinten, azokkal valami baj van fejben, ami elég hamar ki szokott ütközni, és ha az adott lányt nem vakítja el a "szerelemköd", akkor ő is rájön erre viszonylag korán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!