Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, lányok! Ha a párotok/férj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok! Ha a párotok/férjetek beleegyezne hogy mással is lefekhessetek, azzal a feltétellel, hogy megmondjátok, benne lennétek?

Figyelt kérdés

2017. febr. 5. 23:25
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
64%
Nem, és ott is hagynám rögtön a p-ba.
2017. jún. 3. 04:22
 42/47 anonim ***** válasza:
31 es miért pároddal? miért nem jó több pasival lenni akikkel kölcsönösen csak szex lenne?
2017. jún. 21. 19:54
 43/47 anonim ***** válasza:
Igen
2017. jún. 21. 22:54
 44/47 anonim ***** válasza:
25%

Csak saját szemszögem írom le, drága barátaim, akármily nemmel szexuálitással, gondolkodásmóddal vagytok.

21 éves fiú vagyok, s mindig "megengedem". Had élvezze, amit akarsz, csak legyen jó neki. Amíg engem szeret, velem akar lenni, még érzelmei is lehetnek máshoz. Ha majd mással akar, akkor úgy is eljut odáig, mikor ez meg lesz beszélve s szakítunk, de akkor is tapasztaltuk egymást, tanultunk. Legyen legjobb neki. Akármennyire is imádom..., s én tudom hogyan kell érzelmeket erősen tartani akármennyi kdő után is.., éllen ezért kívánom páromnak is, legyen legjobb neki. Ha neki jobb mással, legyen. Ebben még fügfetlenül segítek is, elmondva látásmódom, belső érzelmeit, vágyait, amily tisztán csak látom.., csak tudjak neki segíteni, hogy minél jobb legyen neki.

Most mit számít, valami oly tapasztalást akar, amit én pl nem adhatok meg. Hisz mindenki más. Már e tény miatt is had legyen amit csak szeretne, csak vigyázzon magára.

Ez másik oldaltól független.

Ha párom nem elég magasan van e látásmódban s nem alarja, én bármit is csináljak, akkor még meg se nézek senkit se, nem hogy flörtőljek, vagy csak csók, cagy több.

Kifejezetten, csak egy kis plusz nézőpont miatt osztottam ezt meg.

Nem csak rossz komplexumból származhat ilyen engedély, legyen az valamily szempontból torzult szexuálitási perverzió, érzelemmentesség, mentális torzulás.

Minden jót néktek! :))

2017. júl. 1. 22:06
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
Én már közelebb vagyok a hatvanhoz, mint az ötvenhez. Én sem csaltam meg eddig soha a párom, ami azt jelenti, hogy lassan 40 éve vele fekszem le esténként. DE, olvasva a válaszokat és a hozzá tartozó életkorokat, kíváncsi lennék mit mondanának ennyi év házasság múlva. Bizony nekem nagyon nagyon sokszor eszembe jut, hogy jó lenne már egy másik testet éreznem, egy másik férfit csókolnom, főleg mivel már itthon nem kapom meg amire igényem van. Könnyű ilyen fiatalon fújjólni, ítélkezni.
2017. dec. 8. 16:47
 46/47 anonim ***** válasza:

Abszolut, ez nem is kerdes:-)

36/N

2018. febr. 4. 19:46
 47/47 anonim ***** válasza:
Csak a jóság, boldogság számít.
2018. márc. 11. 14:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!