Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok! Ha a párotok/férjetek beleegyezne hogy mással is lefekhessetek, azzal a feltétellel, hogy megmondjátok, benne lennétek?
Ez egy nagyon kényes helyzet. Volt egy időszak az életemben amíg külföldön dolgoztam, 3 hónaponként tudtam haza jönni, több mint 1 évig tartott. Ezen időszak alatt abba maradtunk az akkori partneremmel, hogy szabad a pálya, de ha érzelmek is kerülnek mellé, akkor legyünk egyenesek és ne fárasszuk egymást feleslegesen. Soha nem kérdeztem rá mi a helyzet, de a párom nagyon érdeklődő volt. Amikor hazajöttem nagyon várt engem, nagyon tartalmas volt az 1 hét szabadság. 10 hónap után kezdett megváltozni az érdeklődése, a beszélgetéseink sablonossá váltak, éreztem hogy nem rám koncentrál, de nem kérdeztem rá.
1 hónappal később közölte, hogy nem bírja tovább és fejezzük inkább be. Talált valakit, 3 évet együtt is éltek, közben hazaköltöztem. Amikor szétmentek megkeresett, leültünk beszélgetni, ő a folytatásban reménykedett, én tisztességesen le akartam zárni a történteket. Nem hiszek a távkapcsolatokban, hibáztam amikor fenntartottam a kapcsolatot, ha időben lezártuk volna a kapcsolatot talán még lehetne folytatás.
Azzal a lendülettel költöznék el. Aki képes akár ilyesmire is gondolni, az nem szeret, csak szexre használ, maximum.
27n
Álszenteskedés level 10000000+:D
A valóságban 10 perccel később már a szeretőjüknél lennének.
Nem.
De elbeszélgetnék vele arról, hogy mit keresünk egymás mellett, ha neki ez belefér a házasságunkba.
Az elejétől fogva monogámok voltunk, mindketten ilyen kapcsolatot kerestünk, ilyen párt szerettünk volna, tudja hogy nálam 1 megcsalás is azonnali szakítás/válás. Tudja, hogy sosem mennék bele nyitott kapcsolatba. És azt is tudja, hogy ha ez az egész változna esetleg az ő részéről: mással akarna lefeküdni, akkor már nem lennénk együtt. De akkor sem maradnék vele, ha neki beleférne az, hogy én mással lefeküdjek. 31/N
36N
Amig meg ferjnel voltam, mindig arrol beszeltunk, hogy oszintek leszunk egymashoz, ha valami ilyesmi felmerul, akkor jobb megbeszelni a dolgokat.
Eleg nyitottan eltunk, swingerklubbokba is eljarogattunk.
Aztan nagyon megtetszett valaki. Vegulis az tetszett, hogy annyira akart engem, ami valjuk be 8 ev utan mar ritka, az a szenvedelyes udvarlas. Vagy legalabbis az en hazassagom az atalakult szeretette.
Szoval en kerdeztem ra a ferjemnel, hogy mit szolna ehhez, ha lefekudnek azzal a pasival.
Beleegyezett, sokat kerdezett, hogy ki az illeto, de belement.
Aztan en is abba, hogy o egy mas novel fekudjon le. Bar az kb megasta a hazassagunk sirjat, nem emiatt valtunk el, de elinditott egy lavinat. Mert o barati kapcsolatot apolt azzal a novel, mig en egy olyan ferfival voltam egyutt aki irant semmit sem ereztem, csak a hiusagomat legyezgette.
De hozza kell tennem, hogy manapsag mar nem mennek ilyenbe bele. Tudom, hogy a szerelem elmulik neha, ugyhogy addig vagyok valakivel egyutt, amig szeretjuk egymast, ha mar nincs vonzalom, ha mar nem vagyok neki eleg, mindenki mehet a maga utjara.
29.
A szerelem, a vonzalom, a tűz nem múlik el, és nem alakul sehová, nem mérséklődik, ha a megfelelő emberrel vagy együtt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!