Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok! Ha a párotok/férjetek beleegyezne hogy mással is lefekhessetek, azzal a feltétellel, hogy megmondjátok, benne lennétek?
Szerintem tegnap sok helyen leszakadt a plafon. :D
Ennyi álszent embert :D
Még jó, hogy nem megcsalásról van szó.:D
Erről beszélek, nem is értitek a kérdést, csak nyomjátok a jól betanult maszlagot gondolkodás nélkül.
Szerencsétlenek...
nagyon sok dolognak kellene ahhoz megtörténnie, hogy megtegyem.
1: a férfinak annyi önbizalma és önszeretete van, hogy tényleg nem törném össze vele az önbecsülését, és teljesen külön tudja választani a szexet a szerelemtől, teljes meggyőződése, hogy ez belefér egy kapcsolatba
2: valami olyan vágyam/gátlásom/traumám van, amit kapcsolaton belül már régóta nem sikerül megoldani, feloldani, és úgy érzem, hogy erre van szükség hozzá (reális is lehet, hogy ez megtörténik).
Egyszer kerültünk ilyen szituációba a férjemmel, sajnos borzasztóan elkezdtem vonzódni valakihez, egy kicsit bele is szerettem. Hónapokig tartott a huzavona, azt hittem, soha nem kerülök ki ebből érzelmileg. A férjem nem akart elveszíteni, így inkább felajánlotta a nyitott házasságot. Nem lett belőle semmi, utólag nem is bánom. Apukám egy barátja volt az illető (de nem vele egykorú, 10 évvel idősebb nálam), és - ma már azt mondom szerencsére - apukám rájött és úgy leb**szott hogy rögtön kijózanodtam.
A lényeg az, szerintem ezerből egy olyan eset van ahol ez valahogy belefér egy kapcsolatban. A miénk nem volt az, mert a férjemnek amúgy is zéró az önbecsülése.
Én nem mondom, hogy semmiképp se tudnék lefeküdni más férfival, igaz igen ritka, hogy valaki megfogjon. Jobb nem belemenni, mert legtöbbször valami olyan probléma áll a háttérben, amit csak súlyosbítana.
Köszönöm a válaszokat,és várom a további véleményeket:)
Itt az oldalon ismáshol is sok olyat hallani hogy a feleségek,nők keveslik otthon szexet a párjukkal,panaszkodnak emiatt.Arra értettem a kérdést,hogy ha a férjek nem akarnak,vagy nem tudnak többet szexelni a feleségükkel,de beleegyeznének hogy mástól kapják meg amit szeretnének,mennyien lennének benne?
Én egyike vagyok azon nőknek itt az oldalon, aki néha keveselli a szexet a párjával. Ráadásul úgy, hogy ha hosszabb távon nincs, akkor nem csak fizikailag igénylem (amolyan falat kaparom módon), hanem lelkileg is úgy érzem, eltávolodunk egymástól, már nem szeret/vonzódik hozzám, satöbbi.
Ennek ellenére (vagy éppen ezért?) ha a párom ezzel jönne, akkor csak bepánikolnék, hogy mégis, miért akarja ezt, valóban nem szeret már, esetleg neki van más, azért akar "jó fej" lenni?
Nekem nem mindegy, kivel van sok szex, nem a szex maga a lényeg, hanem a szex a párommal. Ezt partnercserés mennyiségi növelés sem tudja helyretenni. Ha vele nincs elég szex, akkor nincs elég szex, max maszturbálok, de mással nem fogok szexelni akkor sem, ha ő megengedi. Bár a szexet sosem kötöttem össze a szerelemmel (nem az a típus vagyok, nálam előbb van szex és utána érzelem), ha szerelmes vagyok, akkor nem tudok mással lefeküdni. Egyébként még olyan sem volt, hogy csak simán megkívánjak valaki mást eddigi párkapcsolati életem alatt, pedig azért az minimum kellene, hogy éljek ezzel a lehetőséggel.
Szóval, én nem lennék benne, én inkább utánajárnék, hogy miért akarja ezt.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!