Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Számotokra a barátnőtök az ideális nő? Akivel mindig együtt szeretnétek maradni? Ha nem akkor MIÉRT vagytok vele?
Pl ha más nőt jobban kívántok akkor miért vagytok a barátnőtökkel?
Tudom szeretitek, meg azt is, hogy annak is van barátja aki kicsit ducibb meg kevésbé szép az arca meg nincs melle meg stb..
Mi az ami miatt megéri vele maradni ha mégsem ő nektek a legjobb nő? Túl nagy fáradtság új barátnőt szerezni, vagy megijedtek attól ha egy nő túl jól néz ki..?
(Csak magammal szemben vagyok ilyen kritikus, hogy nem értem miért lehet szeretni.)
Kicsit fura egy kérdés, de tényleg nem értem...
18/l
22:43 Még egyedül is jobb, mint elviselni azt, hogy más nőket nézeget. :(
Én is csak azzal jönnék össze akinél érzem, hogy sokáig tartana. Nem csak néhány hónap vagy 1-2 év.
Mindenki szívesebb ül a meleg fosban,minthogy szakítson, ezért.
Amúgy meg mint mindenben ebben a dologban is kompromisszumot kell kötni. A nők meg ugyan úgy megnéznek egy jó pasit, sőt akár még el is képzelik vele a szexet, ilyen az ember, örök telhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!