Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent a flörtölés valójában?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a flörtölés valójában?

Figyelt kérdés
Eddig azt hittem, hogy kezdeményező, "jelzős" viselkedés, de egyre jobban úgy tűnik, hogy ez a beetetése a másik nemnek, hogy van esélye, de a kizárólagos cél a játszadozás, szórakozás, igazából nem akar semmit, ami szerintem ocsmány egy dolog.

2017. febr. 3. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

A flörtölés nagyjából egyfajta pajkos játszadozást jelent, amivel az ellenkező neműek jelzik, hogy szimpatikusnak, vonzónak, érdekesnek tartják a másik embert.

Hogy ki mit lát bele, az az ő dolga... én a negyvenes korosztályhoz tartozom, a környezetemben a többség tartós párkapcsolatban, családban él és flörtölnek. Mert szükség van a hétköznapokban is egy pici bizsergésre, hogy tudjuk, hogy az ellenkező nem még akkor is vonzónak tart, ha van három gyerekem, meg a pasinak is jólesik, hogy hiába kopaszodik és van egy kis pocakja, attól még férfi a nők szemében. És tesszük ezt úgy, hogy semmi hátsó szándék nincs mögötte! Arról az 5 percről szól, utána szépen elfelejtjük és éljük az életünket. Azok a pasik, akikkel az elmúlt hónapokban flörtöltem, nem kezdeményeztek, nem hívtak randira, nem próbálkoztak be... ha megtették volna, nemet mondtam volna. Valahogy nekem olyanokkal van dolgom, akik ezt tudják a helyén kezelni. És TÉNYLEG csinálja a többség, kívülállóként is látom másoknál is!

2017. febr. 3. 15:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Na igen ez a gáz, sőt undorító, játszadozni mások érzéseivel. Ha nem akarsz tőle semmit, akkor ne tegyél úgy mintha akarnál! Ha egy ilyet művelne velem valaki, úgy lehordanám ahogy csak lehet, és utána kerülném nagy ívben...
2017. febr. 4. 00:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ha felnőtt emberek között 10-ből 9 képes a helyén kezelni a flörtölést, nem szerelmesedik el egy mosolytól, kedvességtől, vagy sikamlós megjegyzésektől, akkor nem biztos, hogy a 9 van rosszul bekötve... lehet, hogy az az egy gondolkodik hibásan, aki komolyan veszi.
2017. febr. 4. 12:04
 4/4 A kérdező kommentje:
A hazudozásnak/átverésnek van helye? Hú ez új!
2017. febr. 4. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!