Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a flörtölés valójában?
A flörtölés nagyjából egyfajta pajkos játszadozást jelent, amivel az ellenkező neműek jelzik, hogy szimpatikusnak, vonzónak, érdekesnek tartják a másik embert.
Hogy ki mit lát bele, az az ő dolga... én a negyvenes korosztályhoz tartozom, a környezetemben a többség tartós párkapcsolatban, családban él és flörtölnek. Mert szükség van a hétköznapokban is egy pici bizsergésre, hogy tudjuk, hogy az ellenkező nem még akkor is vonzónak tart, ha van három gyerekem, meg a pasinak is jólesik, hogy hiába kopaszodik és van egy kis pocakja, attól még férfi a nők szemében. És tesszük ezt úgy, hogy semmi hátsó szándék nincs mögötte! Arról az 5 percről szól, utána szépen elfelejtjük és éljük az életünket. Azok a pasik, akikkel az elmúlt hónapokban flörtöltem, nem kezdeményeztek, nem hívtak randira, nem próbálkoztak be... ha megtették volna, nemet mondtam volna. Valahogy nekem olyanokkal van dolgom, akik ezt tudják a helyén kezelni. És TÉNYLEG csinálja a többség, kívülállóként is látom másoknál is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!