Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek van valamilyen perverziótok vagy különleges vágyatok? És ha igen, mikor osztjátok meg a másikkal?
Nekem leginkább olyan szexuális vágyaim vannak, amiket kb magamnak sem merek beismerni, vagy alapvetően túl félénk lennék kipróbálni, mégis vágyok rá vagy fantáziálok róla. De eddig egy páromnak/partneremnek sem mertem igazán elmondani. Az egyik - leghosszabb - élettársi kapcsolatomban jutottunk el odáig, hogy volt egy kis kikötözés, de az is csak light-osan. És egyszer megvalósulhatott volna egy szituációban az egyik legvadabb vágyam, mégis berezeltem és az utolsó előtti pillanatban kihátráltam.
Ti ki tudjátok élni ezeket a vágyaitokat, fantáziáitokat, esetleg perverzióitokat? Ha igen, hogy jutottatok el ide? Kivel és mennyi idő után osztottátok meg ezeket a párotokkal?
2. vagyok, szintén anya.
De nem csak anya vagy, hanem nő is, akinek vannak vágyai. Ez természetes.
Igen, van nekem is egy gondolatom, de eléggé durva!No nem a szó szoros értelemben! Egy hölgyről van szó, aki nálam 9 évvel idősebb és nagyon tetszik! ( fiaink osztálytársak) Jóban is vagyunk,szoktunk beszélgetni, a gyerekek is összejárnak. Ő nagyon művelt, saját cége van stb...nyomába sem érek! Szóval csak ábránd marad, véletlenül sem akarom elrontani a dolgot, hogy aztán szóba se álljon velem, annyit nem ér az egész! Bár ahogy Tőle tudom a férje több éve nem ért hozzá, de mástól megkaphatta amit szeretne, de csak feltételezés.
Férjemnek említettem a dolgot,min járt már az eszem, de csak mosolygott rajta (kicsit meglepődött). Nagyon aranyos,kedves, megértő párom van, bármiről lehet vele beszélni ,teljesen nyíltan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!