Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem csúnya a lány, de mégse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem csúnya a lány, de mégse az esetem, ti is érzitek ezt gyakran?

Figyelt kérdés
Többször tapasztalom azt, hogy egy olyan lány aki nem az esetem nem csúnya, de nem is tetszik. Olyan semmilyen nekem, emiatt nem kezdenék bele kapcsolatba, mert szerintem fontos az, hogy tetszen rendesen. Kaptam olyan tanácsokat, hogy többször kéne találkoznom hátha jobban megtetszik, de ha kezdetben nem tetszik akkor, hogy fog jobban megtetszeni? Nem az a lényege egy párkapcsolatnak, hogy a párunkat különlegesnek lássuk és ne csak beérjük vele?
2017. febr. 1. 21:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Igen elofordul. De ezen mar 20 evesen sem csodalkoztam hogy ha nem is bunronda az illeto a stilusa vagy barmi miatt nem vonzo. I
2017. febr. 5. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!