Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem csúnya a lány, de mégse az esetem, ti is érzitek ezt gyakran?
Nekem is volt ilyen pasikkal. Volt kifejezetten jóképű udvarlóm is, meg tényleg jó pasik, akik még normálisak is voltak, de valahogy nem éreztem, hogy érdekelnek. Nem az ő hibájuk volt, csak nem volt semmi közös nevező.
Páromnak megvannak a maga szépség hibái, mégis különösen tetszik. Ez ilyen. Vagy működik a dolog vagy nem. De nem feltétlenül akkor fog működni, ha minden tökéletes. :)
Tul szuklatokuru vagy. Talalkozgass vele es ertekeld azt,h jol erzed-e magad vele. Tobbet soha ne varj. A tobbi jon magatol.
En peldaul nem tudok parkapcsolatot kislakitani a nekem bejovo pasikkal. Csak a nem bejovokkel tudok komoly,szeretetteljes es szenvedelyes parkapcsolatot kislakitani. Nem elem meg megalkuvasnak.
Mostanaban ertettem meg azt,h ezt vagy elfogadom vagy orokre egyedul maradok.
N
Gondolom ezt az egészére érted, egy átlagos lány is lehet nőies, vonzó, és egy szép nő is lehet egy közönséges, öntelt hisztérika.
Na az utolsó verziótól az Isten mentsen meg, legrosszabb az, amikor csúnya is, öntelt is, okos is(kodó inkább) önző, stb.
Egészére értem igen. Persze, hogy lehet egy átlagos lány vonzó, de kinek mi az átlagos. Lehet nekem egy nagyon szép lány lehet valakinek tök átlagos. Ha én valakit átlagosnak látok ő számomra semmilyen, mint feljebb is írtam nem csúnya, de nem az esetem. Az a lány lehet valakinek szépség. Ezt így értem.
Azért nem találkozgatok vele többet, mert ha kezdetben nem tetszik akkor később se fog tetszeni, ha meg belemennék ilyen párkapcsolatba akkor vele és magammal is kicsesznék az meg egyikünknek se lenne jó. Ettől nem érzem, hogy szűklátókörő lennék csak örülnék, ha mindenki megtalálná a számára vonzó személyt és nem alkudna meg senki senkivel, mert 4-es válaszoló amit írtál az megalkuvás és az sose vezet jó párkapcsolatokhoz. Inkább vagyok egyedül, mint olyas valakivel, aki nem mozgatott meg bennem semmit, de adtam neki esélyt, amivel ártanék neki.
Nekem volt egy tök átlagos külsejű lánnyal egy egyszeri délutános szex, amolyan második randi. Persze sokat beszéltünk, folyton jókedvre derített, tényleg törődött velem. És a kisugárzása...istenem az a kisugárzás... Nagyon jó volt az a délután. Nem írtam rá 2 napig, mert beleszerettem, de nem mertem lépni mert egész nyomorult életemben az volt, hogy jaaaj ha nem 8 as csaj akkor tréé fúúj... Bepasizott, azóta is vele van. Ennek 4 éve és azóta is hiányolom.
Soha nem fogok belekötni a külsőségbe, ha érzem a kémiát. 26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!