Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire értesz egy a "saját szint" szemlélettel?
Mindenki ismeri az elméletet.
"Keress a saját szinteden!"
Szép a széppel, átlagos az átlagossal, csúnya a csúnyával.
Ez bebetonozott igazság lenne?
Nyilvánvalóan mindenki igyekszik a lehető legjobb párt megtalálni. Mivel azonban senki sem tökéletes, és egyéni, hogy a kinézeten, személyiségen, anyagi helyzeten vagy bármi máson van-e a nagyobb hangsúly, ráadásul az ízlések is eléggé eltérőek lehetnek, a kép sokkal árnyaltabb ennél.
De egy dolgot elárulok: aki egész nap ezen filózik, és/vagy itt sír 24/7, az ne várjon szuper vonzó barátot/barátnőt. Az élet egy nagy verseny, ha nem fejleszted magad, lemaradsz. A veszteseket pedig senki nem szereti.
1. Én nem hiszek ezekben az ostoba "szintekben"
2. Mindenki azzal akar összejönni aki tetszik neki, és ez érthető.
De!
3. Ha valaki folyamatosan sikertelen a társkeresésben, akkor érdemes elgondolkozni, hogy nem tette-e túl magasra a mércét. Persze, összejöhet a bomba nő vagy az adonisz pasi....de ha mégsem és komolyan vágyik társra, érdemes átértékelni a prioritásokat.
Ez a "szint dolog" hülyeség! De azt tudom, hogy nekem nincsen párom/társam, erre az életre már.
A többieknek viszont annyit; hogy legyetek önmagatok és járjatok nyitott szemmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!