Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire értesz egy a "saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire értesz egy a "saját szint" szemlélettel?

Figyelt kérdés

Mindenki ismeri az elméletet.

"Keress a saját szinteden!"

Szép a széppel, átlagos az átlagossal, csúnya a csúnyával.

Ez bebetonozott igazság lenne?

2017. febr. 1. 16:07
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Elnézést. Elgépeltem a kérdést. "Mennyire értesz egyet a "saját szint" szemlélettel?" akart lenni.
2017. febr. 1. 16:09
 2/27 anonim ***** válasza:
88%

Egyetértek vele, de:

A "szint" nem csak a külsőt kéne jelentse, hanem az érzelmi intelligenciát, intelligenciát, tanultságot, anyagi szintet, műveltséget, jövöképet, célokat is. Ez egy rengeteg változös függvény

2017. febr. 1. 16:10
 3/27 A kérdező kommentje:

Igaz, amit írtál.

De én most csak a külsőre vonatkoztatok, mert ezek a bekategorizálások is az alapján történnek.

2017. febr. 1. 16:16
 4/27 anonim ***** válasza:
27%
Abszolút nem értek egyet vele. Én külsőre átlagos vagyok, középfokú végzettséggel. Komoly kapcsolataim 10/10-es diplomás nőkkel volt szinte csak ... ja várj a két legkomolyabbnak mind két diplomája volt.
2017. febr. 1. 16:22
 5/27 anonim ***** válasza:
74%
4.: aztán mind otthagytak, mert rájöttek, hogy csak az arcod nagy, de mögötte nincs semmi ;)
2017. febr. 1. 16:25
 6/27 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem ahogy használják (külső) úgy nem igaz, mert nem vagyok jó pasi (külsőre, amúgy egy főnyeremény vagyok :'D ), de volt olyan fullos barátnőm, hogy a farkam ketté állt, ha ránéztem. És volt csúnyácska barátnőm is, de a szerelemtől gyönyörű volt nekem...

Szóval szerintem kamuk a külsőséges kategorizálások. Vagy lehet azért mondom ezt, mert szerintem én bárkit megkaphatok? Pedig nem vagyok echte jó pasi 178 cm 60 kg. Az nem egy kigyúrt sportos macsó. Szóval azé' na... Ha elhinném ezeket a "saját kategóriádban keresgélj" dumákat, akkor duci, önbizalom hiányos, idegesítő lányokra mozdulhatnék csak rá...

Szóval szerintem a #2 annyiban igaza van, hogy az EQ és az IQ is sokat számít a dologban, ha kategóriát kéne meghatározni. Plusz az egzisztencia stb. Azt talán képes lennék elhinni... De azt is azért, mert tudom, hogy én nem kezdenék olyan lánnyal, aki ilyen téren nincs az én súlycsoportomban (Tehát buta és érzelmi analfa-béta számomra).

Szóval nem igaz ez a kategorizálás,szerintem max csak több a változóval.

2017. febr. 1. 16:25
 7/27 anonim ***** válasza:
65%

Ha csak külsőre nézzük, én nem értek egyet vele. Minden más téren teljesen egyetértek.

Azért vagyok ellene, mert az rendkívül változó, hogy mit tartunk vonzónak. És ez a meghatározó. Nekem volt már mások szerint vállalhatatlan barátom, pedig jól nézek ki mindenki szerint és szerintem is megfelelek a mai szépségideálnak. A srác nem a személyiségével vett le a lábamról, egyszerűen én vonzónak tartom az arcát és a testét, pedig látom, hogy nem szép.

A baráti körömben is megoszlik, hogy melyik lány mit tart vonzónak. Van, akinek egy jeti a barátja, más szereti a dagi férfiakat, más a vékony szépfiúkat,más a hosszúhajú rocker típust, én meg a bénácska kockákat. Abban egyezik csak mindenki véleménye, hogy legalább 5 centivel legyen a srác magasabb. A 158 centis barátnőm és a 176 centis is ragaszkodik ehhez. Ja és mindenki a nála nehezebb férfiakat preferálja.

2017. febr. 1. 16:27
 8/27 anonim ***** válasza:
19%

Egyáltalán. Én soha nem gondolkodtam szintekben.

Tetszett egy nő, próbáltam össze jönni vele és vagy sikerült, vagy nem. Sem magam, sem a nőket nem osztályoztam. Csak is annyira, nekem tetszik, össze jönnék vele, vagy nem.

2017. febr. 1. 16:29
 9/27 anonim ***** válasza:
15%

#5:

Tévedsz, nem hagyott még ott nő :-) De értelek, hogy savanyú a szőlő ;-)

2017. febr. 1. 16:29
 10/27 A kérdező kommentje:

188 cm magas vagyok, és 96 kiló. Átlagos testalkatom van.

Én nem vettem észre azt, amit itt sok srác ír, hogy a magasság mennyire számít a nőknek. Tapasztalatból tudom.

2017. febr. 1. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!