Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire értesz egy a "saját szint" szemlélettel?
Mindenki ismeri az elméletet.
"Keress a saját szinteden!"
Szép a széppel, átlagos az átlagossal, csúnya a csúnyával.
Ez bebetonozott igazság lenne?
Én sem vettem észre ezt a magasság hisztériát a valóságban, mint ahogy itt le van festve.
Senki nem jár mérőszalaggal a kezében és nem centizgeti a férfiakat.
Szerintem probalkozni akarkinel lehet, mert az embernek nem feltetlenul olyan az izlese, ami elsore latszhat rajta. Maximum ne csodalkozzon meg haborogjon a 170 centis, duci, fogatlan Pista, ha netan megsem kene a modellalkatu, gyonyoru ugyvednonek :D
De egy probat azert lehet barkinel tenni, mert sosem lehet tudni.
Vállalom a lepontozást.
A nővéremre ráírt egy ismerőse, időről időre bepróbálkozik. A nővéremet 9-10-re tenném, ezt a pasit 4-5-re. Ha nálam próbálkozott volna be, azt mondom, jogos. De hogy a tesómnál... ilyenkor az a gáz, hogy - és ezt nem tudom sértés nélkül mondani, de egyrészt a külsőről volt szó, másrészt én is max 4-es vagyok - hogy lehúzod a szintedre. Hogy azt mondod, itt van ez a gyönyörű nő, és CSAK engem érdemel. Nekem ő kell, mert ő a legszebb, de neki nem jár a legszebb, neki én járok.
Megint csúnya példa, de olyan, mintha elmennél egy 3 Michelin csillagos étterembe ötszáz forinttal a zsebedben. Ilyenkor NEKEM, akivel ilyen soha nem fog történni, az jut eszembe, hogy "ez mégis mit képzel magáról?"
én sose foglalkoztam ilyennel...
nyilván akikkel összejöttem (komolyan, kapcsolatra) azokkal úgy voltam hogy 'úristen milyen jó pasi, mennyire bejön, hogy állhat szóba velem egyáltalán' aztán volt hogy barátaim mondták hogy egy világi nyomorékot szedtem össze. :D persze nem érdekelt, akkor. és ez így normális.
magasságról: én magas vagyok (majdnem 180 cm lány létemre) és eddig azt hittem, hogy csak nálam magasabb pasival tudnék kezdeni bármit is, de most mégis találkoztam egy olyan pasival aki akkora mint én (talán még alacsonyabb is 1-2 centivel, nem tudom, nem érdekel) de mégis annyira férfias, jófej, jó vele lenni, hogy ez egyáltalán nem érdekel :D
#14 Értem mit írsz, de nagyon nem értek egyet vele, de megértem és értem is tényleg...
Amúgy már az, hogy pontozzák az embereket, vagy ilyent mondanak, hogy ő 4-es 5-ös... :D Hát az ilyenen mindig mosolygok magamban, hogy mennyire gáz már ez és iszonyatosan tárgyiasítja a nőt-férfit... szóval mintha árucikk lenne valami, és ez már taszít picit :D Szerintem EQ-ja alacsonyan van annak, aki ezt a kifejezést az aktív szókincsében tartja. De ne ítélj meg, csak azért mert megítéllek :D
Olyat meg még nem is láttam, hogy valaki magát pontozza... :) Ezt is érdekes olvasni. Amúgy gondolkodtam rajta, hogy én mennyire pontoznám magam és egyből a tíz ugrott be, hogy "Hát naná! " Pedig kívülről nyilván nem vagyok "tizes", de a magabiztosságom az ott van a szeren (meg az arcom is nagy, tudom )...
Nem vagyok jóképű, de csúnya sem. Átlagosnak tartom magam.
Testalkatomat is átlagosnak tartom. Nem elhízott, nem izmos, nem vékony.
Ha ilyen adottságokkal próbálkoznék szép lányoknál, nem lehet jogom megsértődni, azon visszautasítanak, mert jogosan vagyok visszautasítva.
Ilyenkor az ember mégiscsak elgondolkozik, hogy a "saját szint" elmélet létezik, és működik a valóéletben is.
Mi van, akkor, ha valaki nem elégszik meg a "saját szintjével"?
178 cm vagyok, 65 kg, tehát vékony. Nem izmos. Amúgy teljesen átlagos (vagy akár átlagon aluli) kelet-európai férfi. (Nem egy sármőr, barna haj, barna szem, oszt ennyi.)
De ha engem visszautasítanak, akkor nem megsértődök, hanem hülyének nézem a csajt, hogy engem visszautasít, mert magabiztos vagyok, és amúgy őszinte és becsületes. Meg még miegymás stb. Szóval minden jó tulajdonság, amit el tudtok képzelni :'D A lényeg, hogy a szerénység az, ami az életem fő irányvonalát meghatározza! :D
De lényeg a lényeg, hogy én nem gondolom, hogy jogosan utasítanak vissza. (kivéve, hogy nem haragszom rájuk, mert hát ha nem tetszek nekik, akkor szívük joga, DE nem azt szűröm le belőle, hogy én vagyok a sz.r, hanem azt, hogy ŐK) :)
Én elvagyok így, mert legalább nem sérül az önbizalmam, ha bepróbálkozok valakinél, és elküld a sunyiba (persze azért egy kicsit igen, mert nem jó érzés, ha nagy reményeid vannak, és mégse jön össze, de egy nap alatt kiheverem).
Szóval szerintem dobd el a Szinteket, és aki tetszik arra menj rá, mert sose tudhatod!. Ha meg elküld, akkor vedd úgy, hogy ő a hülye, pedig te aztán egy faint srác vagy hatalmas szívvel! :) (ha másom nem nagy, legalább a szívem :D )
Nekem bejött, én szurkolok! :D
4-es
A kulcsszó a "voltak".
Most persze majd jössz, hogy neked most ilyen nővel van kapcsolatod, de nem fogjuk elhinni a múlt idő után. Kilógott nagyon a lóláb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!