Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barinőm, exek, kiszemeltek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barinőm, exek, kiszemeltek, barátok, és valami ami nem hagy nyugodni? N

Figyelt kérdés

Nő vagyok, és van egy lány aki szerintem szép, meg kedves, vicces, laza csaj, de nem az a hogy nevezzem? Jó csaj típus. Ő inkább olyan hogy jól néz ki az adottságai miatt, de egyébként nem tunningolja a külsejét. Mutatott már képet két srácról, akikkel régebben dolga volt, tetszettek neki, randizott velük. Hát egyik srác sem a helyes kategória, az egyik átlagos, vannak rajta jó dolgok, pl. hogy izmos, de rossz dolgok is, pl. a feje. De a másik srác végképp nem vonzó, kicsit sem, jóval átlag alatti az egész megjelenése. Pont ezért nem is lett köztük több, de én még azt sem tudnám elképzelni hogy randira megyek vele, nem hogy többször is. A barátnőm amúgy azt mondta nagyon jó volt köztük a kommunikáció, sőt a mai napig elvétve beszélnek, csak nem volt kémia a részéről. Hát, nem lep meg hogy nem volt kémia a részéről. Az a srác, hát hozzá képest a barátnőm sokkal szebb. De amúgy nem erről a két srácról a múltból akartam beszélni, úgyhogy a lényegre térek.

A lényeg pedig a barinőm barátja.

Ott voltam mikor megismerte, mert egyszerre ismertük meg, miattam, mert én pécéztem ki, és ő is egy haverjával volt, aki átlagosan nézett ki. Mondtam a barátnőmnek menjünk oda mert szeretném megismerni a srácot. És amikor ezt mondtam, figyeltem az arcát, ahogy a szemével megkereste a két kiszemeltet, és már ott volt jel, mert hirtelen kinyílt a szája, mint aki picit meglepődik, de csak egy pillanatra, utána az alsó ajkába harapott és vágyakozás volt a szemében. De amint rám nézett elmúlt ez a mimikája, és fel se fogtam mit láttam igazából. És mikor odamentünk, a barátnőm flörtölt ezerrel a sráccal, legalábbis a maga módján, és minél régebb óta beszéltünk négyesben, annál inkább háttérbe szorultam a barátnőm mögött ennél a srácnál, pár óra múlva láttam, már nem is létezek számára, a barátnőm azonban elcsavarta a fejét.

Hát, azóta rég együtt vannak. És néha visszás érzéseim vannak, mert nagyon jó pasi a barátja, minden téren, nem csak külsőre. Nem csoda hogy a női radarjaimon megjelent és kipécéztem. Meg azért meglepett, mert azok után hogy hogy festettek a korábbi hapekjai nem gondoltam volna hogy egy ilyen helyesre fog utazni, főleg hogy én már kiszemeltem. Meg általában én szoktam kettőnk közül a jó nő lenni. Ő nagyon magas lány, és vékony nagyon, és átlagos magasságú vagyok, dúsabbak a kebleim. Vagyis melleim, milyen régies szó ez, hogy keblek. :D

Na mindegy, azért is a visszás érzések mert konkrétan meg se ismerkedtek volna ha nem vagyok, kizárt hogy a barátnőm odament volna, és kicsi az esély hogy ő, ők mentek volna oda a barátnőmhöz csak úgy, ismerkedni.

Tényleg nagyon jó pasi a barátja, és emiatt folyton kiújulnak a visszás érzéseim. Csak az vigasz, hogy szerelmesek egymásba meg minden.

Ráadásul egyszer a barátnőm elárulta hogy a barátja szerint én nem vagyok olyan jó nő... Jó, ez valahol természetes hogy ah annyira bejön neki a barátnője akkor én aki más típus vagyok nem tetszem neki, de azért ne már... Arra gondolok, mire megyek azzal ha 1000-ből 950 engem tart jobb nőnek, ha a maradék 50 akinek ő tetszik, azok közt vannak a legjobb pasik? :P

Hamupipőke történetként szoktam nevezni amúgy, mondván nem csinált semmit, csak az ölébe pottyant a "herceg", így könnyű. Nem az hogy nem találok pasit magamnak, de egyik se olyan jó annyi sok szempontból, legalábbis számomra, mint az, akit aznap este kiszemeltem magamnak...

2017. jan. 31. 23:11
 1/5 anonim ***** válasza:
És most mi a kérdés? Vagy csak le akartad valaki agyát fárasztani a pletykával? :D Sikerült.
2017. jan. 31. 23:27
 2/5 anonim ***** válasza:

tehát ha valakit te látsz meg először, az már a tiéd?

fogadd el, hogy egy fiúnak is lehetnek érzelmei, neki pedig a barátnőd tetszik.

Hagyd őket élni, boldognak lenni, és ne gondolkozz ezen tovább.

2017. febr. 1. 00:41
 3/5 Krukutyán Levente ***** válasza:
100%
Nem csoda, hogy a barátnődet választotta. Kevésbé felszínes és még tán érettebb is. Ez a "jó nő vagyok" duma istenem... meg jobb mint ő. Azért mert a nagy kebleidre bukik a sok kan proli még nem lettél jó nő.
2017. febr. 1. 06:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Na látod nagyon nem elég a jó mell és ahelyett, hogy a saját utad járnád, féltékeny vagy a barátnődre és a pasijára.
2017. febr. 1. 08:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Jajj de jó, hogy szegény pasi nem veled van. Hallgathatná azt is, ha valaki a munkahelyedről nem tart szépnek, és milyen rossz neked.

A barátnőd nem csinált semmit? Az ölébe hullott a herceg? Arra nem gondolsz, hogy egy jobb személyiség? Szerelem két ember között nem úgy lesz, hogy szerencsések vagyunk, hátradőlünk és majd az ölünkbe hullik. De felszínes vagy...

2017. febr. 1. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!