Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az ex nem hagy nyugodni komolyan csak az elköltözés segíthet?
Lassan már ez is megfordult a fejemben. A helyzet az, hogy másfél éve szakítottam vele, mert ne szépítsünk rajta, de nem tartott többnek, mint egy szexbaba és ezt a szemembe is mondta.
Elég sok dolgot terjesztett el rólam, sokat a mai napig nem tudok megmagyarázni és vannak kamutények is, de ez nem lényeges.
A problémám az, hogy nem szívódott fel az életemből, hanem állandóan zaklat. Szó szerint élni nem hagy és közölte a célját is: vissza akar szerezni. A szépséghiba annyi benne, hogy én nem akarok tőle már semmit, de ezt nem érti meg, pedig 20 éves fejjel gondoltam van már annyira érett valaki.
Nem akarok nagy balhét csinálni, nem akarok rendőrségi ügyet sem, csak végre egy kis nyugalmat tőle. Ha válaszolok egy üzenetére, akkor tovább ír, ha pedig letiltom, akkor még rosszabb, mert személyesen is felkeres vagy telefonálgat, akár rejtett számról.
Minta rólam írnál :D
Csak én sose mentem a házához és valótlant nem terjesztettem.
Hát nem feltétlenül!
Én exem nem vette/fogta fel h valami nem okés a kapcsolatunkba..szakítottam vele nem 1x ne 2x... véglek talán akkor fogta fel,hogy köztünk semmi nem lehet,mikor a jelenlegi párom megmondta/leírta neki...de utána hónapokig fenyegetett h elüt majd a tesoja(buszsoför),meg figyelnek engem városba,meg jön 5fekete Merci,felgyútja a házunkat meg a páromék házát.. Lassan 2,5 éve nem hallatt magáról! De ezt még oda baszta: Csak nehogy XY kidobjon,aztán hozzám gyere sírva+ Nálam jobbat nem találsz" :D:D Hülyegyerek
De ha telon zaklat,válts számot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!