Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem hagy nyugodni a gondola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem hagy nyugodni a gondolat most, akkor később mivel lesz jobb?

Figyelt kérdés

Barátommal fél éve szakítottunk ..egy félreértés miatt én akartam , de aztán úgy alakult,h ő akart végül,mert elege lett abból ,h értem "harcol" ,és úgy érezte ,sosem ér el. Facebookon letiltottam kb 3 hónapja,mert azt hittem ,jobb lesz..neki lett egy barátnője,és nem akartam látni őket. Letiltottam. A lánnyal két hétig lehettek együtt ..azóta nem tudom....

Azóta mindig arra gondolok,h fel kellene oldanom a tiltást,mi van ha én akadályozom meg azt,aminek meg kell történnie....esetleg írna , bármit szeretne mondani. Nem titkolom,hiányzik,és szeretem ...vagy nem tudom ezt minek nevezzem.

De félek,h csak rosszabb lenne,mert sikerült rendbe szedni magam lelkileg ,erősebb lettem. Tudom,az is rosszul érintene ,ha nem írna.......

Tehát tudom,h ha feloldom a tiltást,akkor több az esély,h rosszul alakul , de nem hagy nyugodni a gondolat,h le van tiltva.

18L

2014. dec. 6. 17:32
 1/3 Kisboltos ***** válasza:

Ismerős érzés. Én hagytam a dolgot továbbra is úgy, ahogyan eddig volt. Nem háborgattan a múltat. Ha akkor úgy döntöttél, hogy letiltod, akkor már ne oldd fel.

Maradjon ugyan így minden. Ez a legegyszerűbb. Már nem hiszem, hogy újra szép pár lehetnétek.

18/F

2014. dec. 6. 17:36
 2/3 anonim ***** válasza:
A facebookon kívül is van ám élet,és ha valamelyikőtök megbánta a dolgot,fel lehet hívni a másikat,és személyesen tisztázni a dolgokat!Ha a srác nem lép,akkor lépj te,hogy megnyugodjon a lelked.Én ilyen téren nem voltam soha szívbajos,kintöttem a szívem,aztán onnantól a másikra bíztam,mit kezd vele.Talán hiba volt,de utána jobban aludtam.
2014. dec. 6. 17:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Volt eszemben,h személyesen beszélnék vele...de mikor összefutottunk az utcán olyan közönnyel ment tovább,h már csak a büszkeségem sem engedte volna.

Ez azután volt,h tiltottam. A lelkem nyugodt valamilyen szinten,mert bocsánatot kértem tőle ,igaz nem személyesen,mert nem akart találkozni...de leírtam mindent,amit jónak gondoltam.

Igazatok van, ki kell tartanom,és nem oldom fel,csak időközönként rámjön,míg erőt nem veszek,h elvessem a gondolatot.

2014. dec. 6. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!