Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők. Házban vagy lakásban élnétek szívesebben?
Ház, de lehetőleg a fővárosban vagy vonzáskörzetében.
Világéletemben pesti voltam, éltem panelben, társasházban. Mindig is borzasztóan hiányzott a kert, hogy ne ócsároljon a szomszéd, ha kiállok a napsütésbe, vagy ha nyitva hagyom az ajtót szellőztetni, akkor ne bámuljanak be hatvanan...
Viszont a vidéki élet nem lenne nekem való, hiányozna a város nyüzsgése.
Sajnos a gyakorlatban ez mindig csak álom marad. :(
Ház.
Lakásban lakom, nem panelban, de lakótelepen, és "gyönyörű" a kilátás. Mindenhol csak beton. Nekem kicsit több kéne a természetből.
Lakásban nem lehet elférni rendesen (mondjuk családdal), ha meg valami miatt pl. rokont/rokonokat kell elszállásolni mindenki egymás nyakán van.
Mondjuk egyedül nem laknék házban, akkor már célszerűbb a lakás.
Ja, most látom hogy a családtól is el kell vonatkoztatni.
Akkor végül is mindegy, de lényeg, hogy ne a betontengerben legyen.
Előző voltam.
Lakás, mert nem szeretek kertészkedni.
Okés, a gyereket inább valami kis kertes házba vállalnám (kutya-macska, meg kis füves terület, ahol lehet sütögetni nyáron, pl.)
Itt az a jó, hogy pl. már ahol lakunk is simán lehetne (az árakról most nem beszélek inkább), mert agglomeráció, de a város tizenöt perc.
Annyi, hogy ez a gemeninde kevésbé gyerekbarát (pl. bölcsi-ovi csak a szomszédos településen van, ami a vasúttól jó félóra séta), szóval ha gyermeket szeretnénk, akkor költözünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!