Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők. Házban vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők. Házban vagy lakásban élnétek szívesebben?

Figyelt kérdés
Családtól pénztől vonatkoztassatok el. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ház vagy lakáspártiak vagytok-e. Ha meg is indokoljátok azt külön köszönöm.
2017. jan. 31. 21:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Ház, de lehetőleg a fővárosban vagy vonzáskörzetében.

Világéletemben pesti voltam, éltem panelben, társasházban. Mindig is borzasztóan hiányzott a kert, hogy ne ócsároljon a szomszéd, ha kiállok a napsütésbe, vagy ha nyitva hagyom az ajtót szellőztetni, akkor ne bámuljanak be hatvanan...

Viszont a vidéki élet nem lenne nekem való, hiányozna a város nyüzsgése.

Sajnos a gyakorlatban ez mindig csak álom marad. :(

2017. febr. 1. 09:19
 22/26 anonim ***** válasza:
Csakis lakásban, nem lenne kedvem a kerttel szórakozni, és nem is szeretnék vidéken élni, állatot tartani macskán kívül nem szándékozok, az meg úgyis jól elvan lakásban.
2017. febr. 1. 10:30
 23/26 anonim ***** válasza:
Családi ház,kerttel! Eleve ilyenbe is élek,nem való nekem az albérlet
2017. febr. 1. 11:55
 24/26 anonim ***** válasza:

Ház.

Lakásban lakom, nem panelban, de lakótelepen, és "gyönyörű" a kilátás. Mindenhol csak beton. Nekem kicsit több kéne a természetből.

Lakásban nem lehet elférni rendesen (mondjuk családdal), ha meg valami miatt pl. rokont/rokonokat kell elszállásolni mindenki egymás nyakán van.

Mondjuk egyedül nem laknék házban, akkor már célszerűbb a lakás.

2017. febr. 1. 14:36
 25/26 anonim ***** válasza:

Ja, most látom hogy a családtól is el kell vonatkoztatni.

Akkor végül is mindegy, de lényeg, hogy ne a betontengerben legyen.

Előző voltam.

2017. febr. 1. 14:38
 26/26 anonim ***** válasza:

Lakás, mert nem szeretek kertészkedni.

Okés, a gyereket inább valami kis kertes házba vállalnám (kutya-macska, meg kis füves terület, ahol lehet sütögetni nyáron, pl.)

Itt az a jó, hogy pl. már ahol lakunk is simán lehetne (az árakról most nem beszélek inkább), mert agglomeráció, de a város tizenöt perc.

Annyi, hogy ez a gemeninde kevésbé gyerekbarát (pl. bölcsi-ovi csak a szomszédos településen van, ami a vasúttól jó félóra séta), szóval ha gyermeket szeretnénk, akkor költözünk.

2017. febr. 2. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!