Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők. Házban vagy lakásban élnétek szívesebben?
Ház.
Sosem laktam panelban, nem is szeretnék, szerintem nem is tudnék.
Nekem "szükségem" van a kertre, a veteményesre, ahol kikapcsolhatok. A nagy udvarra, ahol a két kutyám szabadon szaladgálhat meg a macskák és majd, ha lesz gyerek, ő is.
Lakás.
Laktam már házban és lakásban is (utóbbi nem egyenlő a panellal...).
A házhoz általában kert is tartozik, amihez sose volt türelmem, de pl. lakásban imádtam növényeket rakni az erkélyre és ablakokba. Nem tudom igazából, ott jobban éreztem magam.
Házban.
Mindig is kertes házban éltem, egyszer kellett beköltöznöm a városba, rossz élmény volt. Itt kint szeretem, hogy csönd van, hogy van egy saját zöld terület. Még úgy is, hogy sok munka van vele.
Nem érzékelem a közös falat. Legalábbis én soha nem laktam olyan helyen, ahol zajongó szomszédjaink lettek volna. (Ez azt jelenti, hogy mi vagyunk a zajos szomszédok? :D)
És nem leszek lelki beteg attól sem, hogy naponta köszönnöm kell 1-2 idegennek a lépcsőházban.
Nekünk pont ez a jó benne, hogy távolabb vannak tőlünk az emberek. Kell egy kis magánszféra.
#3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!