Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők. Házban vagy lakásban élnétek szívesebben?
Mindenképpen ház, és nem tartom ingerszegénynek, mivel vannak szomszédaim, nem a puszta közepén lakok.
Szükségem van kertre, nagy udvarra, szabad térre, saját virágoskertre, stb.
Nem tudom elképzelni az életemet panelban. 24N
11#
Akkor lakj téglaépületben... Ahogy már jelezte más is, a lakás =/= panel. A panel egyfajta épülettípus.
Kb mintha más az összes kertes házat vályogháznak hívná :D
Lakásban és fővárosban, ha lehet.
Mivel egész életemben egyedül éltem, felesleges egy ház. Kertbe nem mennék ki, állatokat, gyerekeket nem akarok, pazarlás lenne.
Ha este zajt hallok, nem félek, hogy betörni készül valaki, aki minél nagyobb a hely, annál könnyebben elbújik. Ha meg akarna ölni valaki, itt nagyobb esély van, hogy meghallják, ha sikítok, a mészárlások legtöbbször házban történnek. Ezek dilis indokok, de egyedül élő nőként eszembe jut.
Csakis lakasban es csakis Budapest belvarosaban. Imadom a belvarost,minden kozel van!
Meg lehet jobba tenni,ha penthouse lakas,h napozhassak is,de ne kelljen kulvarosban elni.
N
Lakás.
Állatokat nem igazán akarok, max valami hüllőt, amit úgyis bent kell tartani, a növényeket meg "utálom", mert macerásak, nem tudnak semmi extrát, és még allergiás is vagyok az összesre, nekem egy olyan kertben lenni, ahol mindenféle virágok, meg egyéb rémségek vannak, egyenlő a fulladásos halállal. Pedig fotón szeretem őket :D
Esetleg egy sorházat bevállalnék, akkora kerttel, hogy elférjen egy fa, egy hintaágy, meg egy grillsütő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!