Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj, ha az ember ismeri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha az ember ismeri magát, és ennélfogva vannak bizonyos tényezők, amik alapján szelektál?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom, hogy mindenkinek egyet kell értenie az én választási paramétereimmel, de azt az elképzelést nem tartom reálisnak, hogy az ember MINDEN érdeklődővel ugyanolyan nyitottan és lelkesen kezdjen neki az ismerkedésnek. Itt gyakorin ha esetleg egy kérdéshez (egyébként teljesen odaillő) válaszként leírom, hogy nekem bizonyos személyiségvonások, tulajdonságok, jellemzők nem tetszenek, sőt, mondhatni kizáró okként szolgálnak, akkor sok esetben (ha nem mások szemében is egyértelmű visszautasító tényező) lepontoznak, beszólogatnak, kapom a privát üzeneteket, hogy milyen rossz ember vagyok.

De hát miért?

Baj az, hogy ismerem magam, és tudom, hogy mik azok a jellemvonások, amik felett nem tudnék szemet hunyni? Baj az, hogy a párkeresésben igenis önző vagyok, és nem adok olyannak lehetőséget, akiről eleve tudom, hogy esélytelen lenne a boldog párkapcsolat? Baj az, hogy nem alkuszom meg félmegoldásokkal, szájhúzogatva mondván, "ez is jobb, mint a semmi"?

És itt nem csak arról van szó, hogy mit várok el, milyen LEGYEN, inkább arról, hogy milyen NE legyen. Ami lehet, hogy másnak nem probléma, nekem az. Pl sokaknak gond, ha dohányzik valaki, nekem nem, de mások azt simán elfogadják, hogy a jövendőbelijüknek van már 3 gyereke két volt feleségétől, nekem ez pl nem fér bele. Valakinek tetszenek az aktívan sportolók, az én szememben meg inkább hátrány. Csak hogy példákkal is éljek.

Szerintetek? Csak meg szeretném érteni az itteniek gondolkodását, más célja nincs a kérdésemnek.

2017. jan. 31. 16:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
63%

Eh, hát... nem tudom, nekem itt vannak lépcsők vagy nem is tudom.

Mondjuk egy pasit zavar, ha a párja rendetlen, az tök érthető. Annak ellenére értem, hogy én is rendetlen vagyok.

De mikor olyat olvasok, hogy "ha a csaj nem szop le, dobom", akkor ilyen undor önt el. Nem írok neki nyilván, csak nálam más, ha valaki ilyen miatt nyávog.

2017. jan. 31. 20:32
 22/25 A kérdező kommentje:
Utolsó: persze, szerintem is visszataszító ezt így kifejezetten kijelenteni, de most nem azért, de egy párkapcsolatban a szexualitás elég fontos (nálam is bőven a dobogón szerepel), ha az orális kényeztetést nézzük, az a legtöbbeknek jól esik, valakinek ennél kicsit több, mondjuk elengedhetetlen (nekem is vannak olyan dolgok a szexben, amik nélkül nem találom kielégítőnek, és ez hosszú távon megint csak szakításhoz vezet), és csak azért, mert nem értek egyet az elvvel, még nem fogom azt mondani, hogy hülyeség. Neki ez van annyira fontos, hogy tudja magáról, enélkül a kapcsolat tönkremenne (vagy jobb lenne, ha mindig prostihoz járna egy kósza szopásért?).
2017. febr. 1. 11:34
 23/25 anonim ***** válasza:

"ha a csaj nem szop le, dobom"

Ilyeneknél az a legnagyobb gond, hogy bunkó parasztok. És nyilván másban is. Mindent meg lehet fogalmazni normálisan is.

2017. febr. 1. 11:41
 24/25 anonim ***** válasza:
4-es, szó szerint ugyanez történt velem is, mintha én írtam volna, amit te. Döbbenet. Amúgy én is egyetértek a kérdezővel, sőt nekem megvan a véleményem az életben csak sodródó emberekkel, akiknek fogalmuk sincs, mi a jó maguknak.
2017. febr. 2. 14:23
 25/25 anonim ***** válasza:

"Igen, 1. válaszoló, ezen néha én is csak pislogok, hogy milyen logika alapján mennek ebbe bele. Hogy hátha majd idővel megnő a melle, vagy megszereti a kötözős szexet? :"

Én erről azt gondolom, hogy bizonyos kompromisszumok megköthetők. de magadról kell tudnod, hogy mi az, amit el tudsz fogadni.

2017. febr. 2. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!