Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tetszik, ha egy pasi magas? (190+ cm)? Ti milyen magasak, alkatúak vagytok?
160 centi vagyok és 60 kiló.
A barátom 190 körül van, és szeretem mikor felemel pl. ha megcsókol:)
Szóval igen, bejön.
Tetszik ha egy pasi magas, de egy 190+ -szal úgy néznénk ki egymás mellett, mint a zsiráf és a gondozója, és a nyakam sem szeretném kitörni, ha szeretnék vele beszélgetni :D
Egyébként 158 cm körül vagyok és vékony alkat.
Most nem azért, de nekem 195 centis a parom, 175nél alacsonyabb számomra nem vonzó, de a 180nál magasabbak tetszenek úgy igazán és a 3 kapcsolatomból 1 volt 176, 1 188 és wgy 195 centi magas...
Én 157 centi "magas" vagyok, nagyon vékony és igaz a válláig sem érek ahogy az egyik előttem író mondta, de ez miért fontos?
Imádom a magas pasikat...a magas pasik meg engem ;)
Nekem nem, voltam együtt ilyen sráccal, de nem tudtam a szemébe nézni, meg állandoan fájt a nyakam... soha többé.
A párom 165 és tökéletesen megfelel.
168cm, 54 kg, 27n
Igen, tetszik
magasság: 172cm
alkat: csodálatos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!