Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szép nők (21-30 év között)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép nők (21-30 év között) tényleg pénzéhesek, és kigyúrt test mániások?

Figyelt kérdés

Átlagos pasiként kérdezem.

Nincs semmilyen tapasztalatom a szép nőkkel, csak,

amit hallok, vagy olvasok róluk.

Tudom nem kell mindent elhinni.

28/F

2017. jan. 26. 20:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Pénzéhesség valamilyen szinten mindig megvan, a kigyúrt test előny, de nem kötelező. Ha szövegben, testbeszédben elő tudod adni a macsó alfahímet, akkor átlag alatt is sikeres lehetsz.
2017. jan. 27. 10:38
 22/24 Sunshinedoll ***** válasza:
Én mindenképp.
2017. jan. 27. 12:22
 23/24 anonim ***** válasza:

megtehetik,mivel kellenek a férfiaknak,tehát kelendő a húspiacon nyilván szűrni fognak mint egy állásinterjún,nem lesz minden automatikusan vezető,nem fog mindenki szexy nőt kapni,csak ha tesz érte és letesz dolgokat az asztalra.

8-as válaszadó,ha unokatesód tényleg szép akkor megteheti,hogy válogasson,évente 2-szer menni valahova tényleg gáz,jól tette,hogy kidobta a gyereket,miert többre vágyik mint otthon TV-zni és sört inni,mivel ő is jól néz ki joggal várja el,hogy a pasi adjon magára,nem azért ápolja magát,nem azért jár edzeni és diétázi,hogy egy jött mentnek odaadja magát,a jó alak,a borotvált puncinak,a szexy megjelenésnek ára van.

2017. jan. 27. 14:04
 24/24 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyat, hogy bőven 100kg felett van és arca is nem olyan szép annyi, hogy az apja jól keres és neki jólkinéző gazdag pasi kell. Az már más dolog, hogy dobták de csak azért mert mással ölekezett és azt hitték hűtlen. Anyukám fiatalon bomba nő volt szép formás test gyönyörű arc nem számított neki a pénz îgy szóba állt egy férfival, aki nem volt gazdag és dolgozni sem szeretett alkoholizmus lett a vége és szõrnyű családi élet. Ezzel azt akarom mondani igen is egy szép lány a legjobbal kezdjen mert hasonlóan járhat mint amit írtam természetes szelekció szép génű a jó környezetűvel inkább sőt apám meg sem éredemelte volna a családját amilyen galád nem hogy egy bombázóval kezdjen.
2019. febr. 12. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!