Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép nők (21-30 év között) tényleg pénzéhesek, és kigyúrt test mániások?
Átlagos pasiként kérdezem.
Nincs semmilyen tapasztalatom a szép nőkkel, csak,
amit hallok, vagy olvasok róluk.
Tudom nem kell mindent elhinni.
28/F
1.A ribikre igaz ez.
2.Amelyik férfi ezt mondja,hogy "minden szép nő.." az egy f @sz....
Nem vagyok milliárdos,nem szórom a pénzt.Nem állok rosszul anyagilag,de én ezért megdolgoztam keményen.Amim van azt magamnak köszönhetem.
Nem vagyok kigyúrt sőt inkább nagydarab vagyok.
Ezek ellenére mégis volt sok barátnőm akik mind nagyon jó nők voltak.
Most pedig az én feleségem a világ legszebb nője :)
Tudom,könnyebb ráfogni arra,hogy csak a pénzre mennek meg a kockás hasra,mint fejleszteni magad.
Elsem tudod hinni,hogy szavakkal mennyi mindent lehet elérni nőknél.Csak szépen és tisztelettel kell velük beszélni és tudni kell,hogy mit mikor kell mondani.(Természetesen nem a hitegetésről beszélek,hanem igaz dolgokról és olyanokrol amiket be is tartasz)
Ezenkivül pedig....legyél kedves,tisztelettudó,intelligens stb.
Hidd el a nők nagyrésze sz@rik a pénzre és az izmokra.
Mi számít szép nőnek? Értem van, aki odáig van és gyönyörűnek mond, van aki meg kiröhög, hogy bányarémnek titulál, szóval fene tudja :D
Amúgy én még életemben nem láttam pénzéhes, és kigyúrt test mániás lányt, minden lány ismerősöm "normális" értékrenddel rendelkezik, de úgyis hazudok és kapom majd a 0%-ot, már lemondtam, hogy megtudjam valaha, hogy az itt siránkozó pasik HOL találnak ilyen nőket :) (ha így válaszban megkérdezem, akkor csak lepontoznak de nem válaszolnak, mikor meg írtam ki erről kérdést mert tényleg érdekelt, a törölve lett...)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!