Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik mindig azzal jönnek, hogy egy férfi azért nem üthet meg egy nőt, mert a nő gyengébb, azok szerint ha egy nő üt meg egy férfit, az nem akkora baj?
Persze, hogy az is gerinctelenség, de ha a barátnőd felpofoz, nem kell lealapoznod, nem fogsz félni tőle. Nem fogsz kussban ülni és vigyázni a szádra.
Nő vagyok, ha megüt egy nő, hát megüt. De ha egy pasi üt meg, az félelmetes. Bele is halhatok.
"Persze, hogy az is gerinctelenség, de ha a barátnőd felpofoz, nem kell lealapoznod, nem fogsz félni tőle. Nem fogsz kussban ülni és vigyázni a szádra.
Nő vagyok, ha megüt egy nő, hát megüt. De ha egy pasi üt meg, az félelmetes. Bele is halhatok."
Ez csupán általánosítás.
És ha van olyan férfi, aki a barátnőjétől fél? Akkor ő már nem is férfi, igaz?
"Nő vagyok, ha megüt egy nő, hát megüt. De ha egy pasi üt meg, az félelmetes. Bele is halhatok."
Igen, vannak különbségek általában a két nem ereje között, de kicsit túlzónak érzem ezt. Egy átlagos nő ha teljes erejéből megüt, az is durva sérüléseket tud okozni, és még nem is beszéltünk akkor az erősebb nőkről.
Kb. úgy írod le ezt, mintha a nők pofonja egy szúnyogcsípés lenne, a férfiaké pedig egy elefánt általi letaposás.
"Csak a két nem közti pszichológiai eltérések miatt annak, hogy egy nő "teljes erejéből" megüssön, elég kicsi az esélye."
Jaja, persze. :D De ha valamennyi esélye is van és néha megtörténik, akkor már nem kellene elbagatellizálni, nem? Én már ott elvesztettem a fonalat, hogy minek kell különválasztani, hogy férfi üt nőt vagy nő férfit, és miért nem lehet csak simán az erőszakot elítélni, segíteni az áldozatuknak nemüktől függetlenül satöbbi?
Nem kezdem el az agykémiai részletezést, látom, kérdező, nálad tök felesleges lenne, nem értenéd :)
DE amúgy, így van, senki ne üssön meg senkit, ez az alaptézis.
És igen, vannak "férfiverő" nők, de a számuk statisztikailag elhanyagolhatóbb, mint a "nőverő" férfiaké.
Vajon ez miért lehet? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!