Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban nem akarhat semmit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nem akarhat semmit?

Figyelt kérdés
Valóban nem akarhat semmit az aki hónapokon keresztül flörtöl, keresi a lehetőségét,hogy lásson, a közeledben zavarba jön,de nem kezdeményez? Férfi az illető.

2017. jan. 25. 09:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát ezek alapján valószínűleg meg akar dugni, csak pipogya hozzá :-P
2017. jan. 25. 10:47
 12/16 A kérdező kommentje:
Hűha, hát mi nők sem keresztrejtvényt fejtegetnénk ám egy pasival, és általában egy kapcsolatban előfordul. Na de most komolyan lehet ilyen betoji egy felnőtt pasi?
2017. jan. 25. 10:50
 13/16 anonim ***** válasza:

#12:

Nézz már itt körül, ahol 30 éves szüzek szaladgálnak :-D Mit vársz? Tényleg vannak ilyenek ... Mondjuk férfiként én sem értem, de már belenyugodtam, sőt örülök neki, mert az ilyenek miatt az én esélyeim nőnek :-D ... Erről jut eszembe: akkor te most szingli vagy? ;-) :* :-D

2017. jan. 25. 10:56
 14/16 anonim ***** válasza:

12, Egy férfi általában akkor "betoji", ha nagyon tetszik neki a nő. Különben ez igaz a nőkre is. Egy jó pasi közeledésére a nők is zavarba jönnek. Ennyike.

Ha nem tetszenél neki annyira, nem stresszelné magát.

2017. jan. 25. 10:58
 15/16 A kérdező kommentje:
Annyira csak nem tetszhetek, hogy meg sem merjen szólalni:)
2017. jan. 25. 11:03
 16/16 anonim ***** válasza:

#15:

Mutasd magad és megmondjuk, hogy vagy -e annyira szép ;-)

2017. jan. 25. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!