Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek helyesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek helyesen tettem?

Figyelt kérdés

Van, egy igen szép, cseles, ravasz kérdésem.

Szóval nemrég megismertem egy csodálatos lányt.

Nagyon megszerettem, de rajtunk kívüálló okok miatt nem lett volna jövője a kapcsolatunknak.

Próbáltuk megbeszélni, de a finom elválás helyett egy ponton én már nem bírtam tovább és durván elküldem.

Szó szerint lerib..coztam.

Nyilván önvédelmi reakció és a tehetetlen düh is az oka, de akkor azt gondoltam jól teszem, mert így könnyebben elfelejt majd.

Mi a véleményetek, jól tettem?

Most jöhet a népharag, "kövezzétek meg" a bunkót!

Azért örülnék komoly válaszoknak is, hogy a jövőben kevesebbet hibázhassak!

2017. jan. 24. 18:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem a Kérdező már megbánta...

Felesleges tovább szapulni, elég lesz majd a lelkiismeretével elszámolni, meg, hogy valószínű örökre elvesztette, azt a lányt.

2017. jan. 24. 22:43
 12/14 anonim ***** válasza:
90%
Én szánalmasnak tartom azokat a férfiakat, akik miután rájönnek, hogy nem kaphatnak meg, ler.bancoznak, szóval szerintem nem tetted helyesen, és jó lenne, ha a közeljövőben képes lennél kulturáltabban lereagálni a visszautasítást.
2017. jan. 24. 22:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Szánalmasan viselkedtél, úgy, mint egy hisztis gyerek, akitől elvették a játékát.

Ez csak egy rossz duma, hogy "azért tettem, mert így könnyebben elfelejt majd" és még te vagy megsértődve a válaszokon?

Komolyan? Mit vártál, hogy megdicsérünk?

"rajtunk kívüálló okok miatt nem lett volna jövője a kapcsolatunknak"

Persze, magyarul vagy az egyiknek vagy a másiknak, vagy mindkettőnek kapcsolata volt, de a lánynak volt, annyi esze, hogy ebbe ne menjen bele.

Nem kaphattad meg a lányt, ezért kijött belőled az ősb.nkó. De még így is a lány járt jobban, mert az ilyeneknek, mint te Kérdező, csak a szája nagy, az ágyban az ilyenek, egy nagy nullák! Tele van veletek a gyk, persze akinek, nem inge ne vegye magára!

Ha, meg egyéb okok miatt nem tudtatok összejönni, bár el nem tudom képzelni, hogy mi lehetne az, akkor egy normális ember azt megérti, és nem így, reagálja le, hogy végigsérti azt, akit elvileg szeret.

Remélem, hogy az ég még egy jó darabig megóvja tőled a nőket Kérdező, mert megérdemled, hogy egyedül maradj, vagy ne kapd meg a szexet otthon se!

2017. jan. 26. 08:00
 14/14 anonim ***** válasza:

"így könnyebben elfelejt majd."

tegyük fel, hogy így van. és mi van mögötte?

dühös rád, meg általában a férfiakban. nem érti, mi történt, össze van zavarodva, nem mer bízni senkiben most már, hiszen olyan szép volt. és derült égből bárki sértegetheti hasonlóan.

ha arra vágytál, hogy ő a lehető legkevésbé érezze rosszul magát, annak más módja is van. kevésbé nyomokat hagyó módja.

persze az is lehet, hogy tök komolytalanul hangzott, amit mondtál a vita hevében, és nem lesz komoly következménye. taktikának viszont rossz.

2017. jan. 26. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!