Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek most? A lelkiismere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most? A lelkiismeret furdalásom visszajön! :' (

Figyelt kérdés

Hát volt olyan h egy népszerű gyerekkel aki az osztálytársam msn-eztem és hát ...mondta h külgyek már neki képet magamról meg minden...kültem és aztán többet akart neki volt cam-ja stb..na hát nem tudom mér tettem de csk a bugyim látszott minden ruhadarab rajtam volt csak egy nadrág nem...

aztán rá egy hónapra a gyerek angol órán kikiabálta én nem halottam mert én emelt angolra járok és akkor elmaradt! és nekem álltak a lányok h ilyen k**lenni meg h "levetközni" meg ilyenek ugy éreztem h ne akarok élni de..vége lett beszéltem a gyerekkel ...de a suomszédom is látta és itt izélnek nekem a suli mikor valaki megtudja h jáááj Rencsi nem képzeltem volna...

minden beszélgetésnél valaki felhozza akkor visszatér a lelkiismeretem ..és ha valaki felhozza akkor fáj a szivem tudom gondolkodni kelett volna meg minden de non szar h megyek az utcán a szomszédom meg néz..kérlek tanácsokat..

2010. máj. 6. 09:40
1 2
 11/15 Thurston ***** válasza:

"Az egyetlen hibád, hogy fiatal vagy és tapasztalatlan. A hibáiból tanul az ember, legközelebb okosabb leszel."

Érdekes, de én egy csomó embrt ismerek, aki fiatal kora ellenére sem csinál ekkora hülyeséget. SZóval valahigy mégiscsak jogosnak érzem az ilyesfajta jelzőket.

2010. máj. 6. 10:08
 12/15 A kérdező kommentje:
olyan sokat segítetek köszönöm szépen mindenkinek!
2010. máj. 6. 10:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha ő is hazudik te mért ne tehetnéd?Találd ki,hogy ő vetkőzött és milyen pici neki,vagy bármit,ami miatt éghet a feje.
2010. máj. 6. 12:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem ilyet nem csinálok nem süllyedek le az ő szintjére!
2010. máj. 6. 12:59
 15/15 A kérdező kommentje:
jah am nem Rencsinek hívnak csk odaírtam egy nevet!
2010. máj. 6. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!