Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a férfiaknak bajuk a feltűnőbb nőkkel?
A legtöbbször azt olvasom, hogy a férfiak a csendesebb, nem harsányan öltözködő, szolid nőket szeretik.
Mert lehet fölöttük uralkodni?
"Szerintem az, hogy ki mennyire hangos, egyedül azzal lehet összeefüggésben, hogy ki mennyire magabiztos.
"
Igen, és leginkább az önbizalomhiányt hiányt leplezik a harsánysággal.
Én sportosan/elegánsan öltözködöm, messze nem vagyok harsány semmilyen szempontból, viszont magabiztos vagyok és senki nem tud "uralkodni" felettem :)
Senki felett nem akarok uralkodni. Aranyos, kedves, komoly, intelligens lányra van szükségem, akivel leszarhatjuk az embereket, mert ott vagyunk egymásnak.
A feltűnősködő, hangos nőknek pedig lételeme a társaság, a nyüzsgés, mások véleményének nyilvántartása, szexpartnerek minden mennyiségbe, elegáns, luxus termékek imádata.
A külsejük hivalkodó, ízléstelen, ellenszenves. Az meg a másik, hogy az ilyen nők 90 százaléka cigizik...így már nem csak hogy ízléstelenek, de undorítóak is.
Szóval semmi esetre sem az amire vágyom, de ők sem rám vágynak. Sokkal inkább érdeklődnek a Berki Krisztiánok iránt.
Semmi uralkodási vágy nincs benne, és nem is vonok le következtetéseket intelligenciára stb-re.
Egyszerűen ilyen személyiség vagyok, egy hangos, extrovert nővel nekem nagyon nehéz lenne, míg egy csendesebb, visszahúzódóbb lánnyal jobban megértem magam.
"Annyira alacsony az emberek ingerküszöbe, hogy ha színeket hordasz, már megbámulnak."
Ha maci jelmezbe mész ki, akkor sem bámulnak meg különösebben. Így teljesen felesleges a feltűnés. Senkit nem érdekel, lexarják.
Igaz, én Pesten lakom.
Én is Pesten lakom, rendszeresen szólnak be, pedig egy introvertált, kövér csaj vagyok. De a pink rúzs miatt sokszor megtalálnak, csak férfiak. (Bácsik?)
MAC Pink Plaid, annyira nem durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!