Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van a férfiaknak bajuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van a férfiaknak bajuk a feltűnőbb nőkkel?

Figyelt kérdés

A legtöbbször azt olvasom, hogy a férfiak a csendesebb, nem harsányan öltözködő, szolid nőket szeretik.

Mert lehet fölöttük uralkodni?

2017. jan. 22. 08:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem az, hogy ki mennyire hangos, egyedül azzal lehet összeefüggésben, hogy ki mennyire magabiztos.

"

Igen, és leginkább az önbizalomhiányt hiányt leplezik a harsánysággal.

Én sportosan/elegánsan öltözködöm, messze nem vagyok harsány semmilyen szempontból, viszont magabiztos vagyok és senki nem tud "uralkodni" felettem :)

2017. jan. 22. 09:20
 12/16 anonim ***** válasza:
56%

Senki felett nem akarok uralkodni. Aranyos, kedves, komoly, intelligens lányra van szükségem, akivel leszarhatjuk az embereket, mert ott vagyunk egymásnak.

A feltűnősködő, hangos nőknek pedig lételeme a társaság, a nyüzsgés, mások véleményének nyilvántartása, szexpartnerek minden mennyiségbe, elegáns, luxus termékek imádata.

A külsejük hivalkodó, ízléstelen, ellenszenves. Az meg a másik, hogy az ilyen nők 90 százaléka cigizik...így már nem csak hogy ízléstelenek, de undorítóak is.

Szóval semmi esetre sem az amire vágyom, de ők sem rám vágynak. Sokkal inkább érdeklődnek a Berki Krisztiánok iránt.

2017. jan. 22. 09:51
 13/16 anonim ***** válasza:
49%
Ebben az országban nem nehéz feltűnőnek lenni. Annyira alacsony az emberek ingerküszöbe, hogy ha színeket hordasz, már megbámulnak.
2017. jan. 22. 10:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Semmi uralkodási vágy nincs benne, és nem is vonok le következtetéseket intelligenciára stb-re.

Egyszerűen ilyen személyiség vagyok, egy hangos, extrovert nővel nekem nagyon nehéz lenne, míg egy csendesebb, visszahúzódóbb lánnyal jobban megértem magam.

2017. jan. 22. 14:57
 15/16 anonim ***** válasza:
46%

"Annyira alacsony az emberek ingerküszöbe, hogy ha színeket hordasz, már megbámulnak."

Ha maci jelmezbe mész ki, akkor sem bámulnak meg különösebben. Így teljesen felesleges a feltűnés. Senkit nem érdekel, lexarják.

Igaz, én Pesten lakom.

2017. jan. 22. 15:06
 16/16 anonim ***** válasza:
59%

Én is Pesten lakom, rendszeresen szólnak be, pedig egy introvertált, kövér csaj vagyok. De a pink rúzs miatt sokszor megtalálnak, csak férfiak. (Bácsik?)

MAC Pink Plaid, annyira nem durva.

2017. jan. 22. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!