Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni gyks férfiaknak volt gyerekszobájuk?
Csak egy példa a sok közül, amiket kaptam levélben (én csillagoztam ki):
Az üzenet: Te meg mi a f. sznak írod ki hogy 22 éves vagy, meg a nemed se kérdezte senki te hülye ku. va. Te is többnek akarsz látszani mint ami vagy. És még te oltogatod a másikat hülye ostoba ku va.
Szerintetek ezeket sajnálni kell, vagy röhögni rajtuk? Én eddig próbáltam sajnálni őket, meg segíteni tanáccsal, de mára rájöttem, hogy nem érdemes
Nem kell komolyan venni őket, ne írj vissza!
A provokáció akkor hatásos, ha reagálsz.
Inkább érdekes.
Kedvenceim közé tartoznak:
- a nők miatt van munkanélküliség, ha nem dolgoznának, akkor olyan munkaerőhiány alakulna ki, hogy simán megélne egy 5 tagú család a férj fizetéséből. Tiltsuk el a nőket a tanulástól és munkától.
- férfiak csak fizikai munkát végeznek (semmi mást), irodákban csak a nők dolgoznak, micsoda igazságtalanság.
- megcsaltak/megütöttek/megbántottak/elvették a plüssmacidat? A nők hibája, elvégre ők választották a férfit, bezzeg ők sose tennének ilyet.
- a nőknek ronda férfit kell választani, de a férfiaknak meg JÁR a bombázó nő. Hogy miért? Mert a férfiak vizuális típusúak, a nők meg érzelmileg választanak.
- 30 éves kor környékén le kell cserélni hasonló korú barátnőt, mert elkezdett plöttyedni és ő ennél jobbat érdemel. Ennyit a szerelemről.
- minden nő büfészakot végez, de a férfitól elvárja a trilliárdos fizetést (néztetek már nemek arányát egyetemeken?)
- minden nő nedves álma a gazdag alfahím, ha őt nem kapja meg, akkor cölibátusba vonulnak és várnak, hogy széttehessék a lábukat annak a hímnek. Aha, Magyarországon a 16-35 éves közti nőknek csak a 0,5%-a van párkapcsolatban.
Stb, stb, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!