Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elválnátok, ha a házastársa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elválnátok, ha a házastársatok megcsalna?

Figyelt kérdés
Írjatok kort és nemet is.
2017. jan. 22. 07:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%

Én elváltam.Van, amit nem lehet elnézni....

41/N

2017. jan. 22. 09:27
 12/19 anonim ***** válasza:
60%

Igen.

31/N

2017. jan. 22. 10:02
 13/19 anonim ***** válasza:
46%

Inkább előbb tisztáznám, hogy mi történt, mit akar a két fél.

Ha úgy van akkor a megcsalás legálissá tátele is jó lehet -> nyitott kapcsolat is jó lehet.

Én azt mondom, hogy első helyen a gyerek (ha van) érdekei vannak. Mindent meg kell tenni azért, hogy egészséges (lelkiekben is) körülményeknközött nőhessen fel.

És ezen keretek között érdemes úgy mozogni a két félnek.

Vagy nyilván, ha az egyik fél annyira rossz hatással van a gyerekre- mérgező a kapcsolat, akkor válás -> ilyen szituban az a legjobb a gyereknek.

Sok lehetőség van szerencsére minden szituációban, de a szituk is mind egyediek, ezért mindenhol más és más a jó megoldás :)

Én párpm megcsalna, akkor a nyitott kapcsolatot tartanám legjobbnak... én is kipróbálnám mással már

2017. jan. 22. 10:05
 14/19 anonim ***** válasza:
94%

14-es.

"Ha úgy van akkor a megcsalás legálissá tátele is jó lehet -> nyitott kapcsolat is jó lehet.

Én azt mondom, hogy első helyen a gyerek (ha van) érdekei vannak. Mindent meg kell tenni azért, hogy egészséges (lelkiekben is) körülményeknközött nőhessen fel."

Nos a nyitott kapcsolat nem egészséges körülmény egy gyermeknek.Mit tanulhat meg belőle?Apám-anyám hűtlen, még ha "legálisan" is.

2017. jan. 22. 10:10
 15/19 anonim ***** válasza:
79%

Igen.

Az a házasság már soha nem lesz jó. A gyereknek se.

Válás után mindenkinek megvan az esélye, hogy boldog családban éljen tovább. A gyerekeknek is.

2017. jan. 22. 10:16
 16/19 anonim ***** válasza:
91%
13-as, szerintem az ilyen akkor működik, ha mindkét fél tisztán és őszintén el tudná fogadni, hogy a másik mással is folytat szexuális kapcsolatot, még akár fel is dobná az életüket. Én nem tartozom közéjük, szóban megengedhetném, de én képtelen lennék félremenni, és rettenetesen elhidegülnék, így a vége ugyanaz... Plusz folyamatosan azon kattognék, hogy melyik partnere lesz az, akivel több lesz, mint szex, és esetleg lepattan. Túl rizikós, én nem bírnám.
2017. jan. 22. 10:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, de elképzelhető.
2017. jan. 22. 12:18
 18/19 anonim válasza:

Attol függ, ha mar nagyon reg ota vagyunk együtt es tenyleg szeret, akkor nem. De tenyleg banja meg!

21F

2017. jan. 22. 13:03
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Elváltam és nem bánom.Miért?Amíg vártam a közös gyermekünket a hátam mögött visszajárt az exéhez.Felcsinálta, majd onnan is lelépett.Közben sorozatban félrekefélt másokkal is.Végül lelépett egy nőhöz azzal az elképzeléssel, hogy én várni fogom őt, amíg kiszórakozza magát.Ezt benézte.

40-s nő.

2017. jan. 22. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!