Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elválnátok, ha a házastársatok megcsalna?
Én elváltam.Van, amit nem lehet elnézni....
41/N
Inkább előbb tisztáznám, hogy mi történt, mit akar a két fél.
Ha úgy van akkor a megcsalás legálissá tátele is jó lehet -> nyitott kapcsolat is jó lehet.
Én azt mondom, hogy első helyen a gyerek (ha van) érdekei vannak. Mindent meg kell tenni azért, hogy egészséges (lelkiekben is) körülményeknközött nőhessen fel.
És ezen keretek között érdemes úgy mozogni a két félnek.
Vagy nyilván, ha az egyik fél annyira rossz hatással van a gyerekre- mérgező a kapcsolat, akkor válás -> ilyen szituban az a legjobb a gyereknek.
Sok lehetőség van szerencsére minden szituációban, de a szituk is mind egyediek, ezért mindenhol más és más a jó megoldás :)
Én párpm megcsalna, akkor a nyitott kapcsolatot tartanám legjobbnak... én is kipróbálnám mással már
14-es.
"Ha úgy van akkor a megcsalás legálissá tátele is jó lehet -> nyitott kapcsolat is jó lehet.
Én azt mondom, hogy első helyen a gyerek (ha van) érdekei vannak. Mindent meg kell tenni azért, hogy egészséges (lelkiekben is) körülményeknközött nőhessen fel."
Nos a nyitott kapcsolat nem egészséges körülmény egy gyermeknek.Mit tanulhat meg belőle?Apám-anyám hűtlen, még ha "legálisan" is.
Igen.
Az a házasság már soha nem lesz jó. A gyereknek se.
Válás után mindenkinek megvan az esélye, hogy boldog családban éljen tovább. A gyerekeknek is.
Attol függ, ha mar nagyon reg ota vagyunk együtt es tenyleg szeret, akkor nem. De tenyleg banja meg!
21F
Elváltam és nem bánom.Miért?Amíg vártam a közös gyermekünket a hátam mögött visszajárt az exéhez.Felcsinálta, majd onnan is lelépett.Közben sorozatban félrekefélt másokkal is.Végül lelépett egy nőhöz azzal az elképzeléssel, hogy én várni fogom őt, amíg kiszórakozza magát.Ezt benézte.
40-s nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!