Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki, hogy 15/L...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki, hogy 15/L vagyok és még nem smároltam?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Én egy 15/L vagyok egy kicsit teltebb testalkatú és eddig összesen 1 barátom volt és még nem smároltam. Szerintetek mi lehet a baj? Miért nem akarnak velem járni a fiúk.?
2010. máj. 5. 21:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, akkor még szűz is vagy? tiszta gáááz fúúj.

Nem, nem ciki, és aki elhiteti veled hogy ez ciki, na az az ember ciki.

2010. máj. 5. 21:53
 2/12 anonim ***** válasza:
fiatal vagy még.ráérsz bőven.
2010. máj. 5. 21:53
 3/12 anonim ***** válasza:
szia nem ciki van időd 21/f
2010. máj. 5. 21:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem maradtál le semmiről, ne izgulj. Sokkal jobban fogod élvezni, ha kivárod mindennek az idejét.
2010. máj. 5. 22:00
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem tetszel nekik nyilván azért nem akarnak járni veled. Vagy szerinted mi másért?
2010. máj. 5. 22:00
 6/12 anonim ***** válasza:

Minden hozzászólóval egyet értek kivéve az utolsóval...

Ráérsz még:)

2010. máj. 5. 22:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem, nem ciki. :) (Barátnőim ennyi idősek, egyik se csókolózott még, sőt, barátjuk se volt.) Ráérsz még, sokkal romantikusabb, ha kivárod a megfelelő időt. És ebben a korban éretlenek a fiúk, nem érdekli őket még a komolyabb kapcsolat gondolata -tisztelet a kivételnek, de én ezt tapasztaltam. De biztos lesz olyan, aki úgy fog szeretni, ahogy vagy.
2010. máj. 5. 22:07
 8/12 anonim ***** válasza:
énis 15 évesen csókolóztam először, és azután meg márcsak úgy dőltek a jelentkezők, mert utána magabiztosabb lettem. csak legyen türelmed, ha folyton aztvárod mikor lesz, annál később fog megtörténni. és tényleg van még időd, ebből senki nem marad ki :)
2010. máj. 5. 22:35
 9/12 anonim ***** válasza:

én 16 évesen csókoloztam elöször és 17 évesen volt az első barátom:) utána sokkal magabiztosabb lettem és már válogathattam is:D a fő a magabiztosság:) nemkell elsietni semmit

20/L

2010. máj. 6. 00:27
 10/12 anonim ***** válasza:

velem ugyanez a helyzet.

17/f

2010. máj. 6. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!