Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki 14évesen hogy még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki 14évesen hogy még nem smároltam?

Figyelt kérdés
hozzá kell tennem,h a társaságomban már szinte mindenki smárolt,meg vannak olyanok,akik már a szüzességüket is el veszitették... ja és egy időssek vagyunk... 14/L(de szerintem már rá lehetett jönni)
2009. aug. 18. 09:47
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
NEm ciki Az a ciki ha ilyet kérdezel... főleg hogy 80 ilyen kérdés volt már :D de NEM CIKI! majd eljön az idő...
2009. aug. 18. 09:53
 2/28 anonim ***** válasza:
98%
Én 19 vagyok és még én sem smároltam, nem ciki egyáltalán.
 3/28 anonim ***** válasza:
77%

Nem nincs baj!De ne azért smárolj,mert mondják,hogy ciki!

13 éves vagyok,fiú és smároltam!Ne figyelj a többiekre!Ha akarsz smárolsz!

4/28 anonim ***** válasza:
63%
igen, nagyon ciki, sőőőt elítélendő-.-
2009. aug. 18. 10:10
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, halál ciki! Nem is értem, hogy hogy tudsz így élni!! Na, de most komolyan: Hogy lenne már ciki? Kiscsaj, ne azért smárolj, vagy feküdj le valakivel, mert már a többiek túlvannak rajta! A TE élete, TE alakítod... Elkerülni max úgy tudod, hogy ha száműzeted magad egy lakatlan szigetre, szal ugyis túlesel rajta... Ha 14 évesen, akkor 14 évesen, ha 30 évesen akkor 30 évesen! Ennyi az egész. Majd jön valaki, addig meg nyugi... :)
2009. aug. 18. 10:24
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
több osztálytársam van, akik 18 éves lányok, és még nem smároltak... és én emiatt nem nézem le őket, sőt képzeld, ilyen fiú osztálytársaim is vannak, és őket sem! most ezek után döntsd el, ciki e.
2009. aug. 18. 10:28
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, de ilyen kérdést feltenni az már mejdnem ciki. Ja és a normálisabb pasik nem az olyan csajokat keresik, akik minden héten mással járnak és 14 évesen elvesztik.
2009. aug. 18. 10:30
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is 14 éves vagyok, nekem nem is volt még pasim (és nem is hiányzik) viszont vannak helyette olyan barátaim akiket felbecsülni sem lehet. Azért mert még nem smároltál nem kell aggódni, ez nem azért van mert lúzer vagy hanem mert még nem jött el az akivel ezt megtehetnéd.
2009. aug. 18. 10:41
 9/28 anonim ***** válasza:
88%
én 19 leszek és még nem smároltam
2009. aug. 18. 11:43
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Valószinüleg mert Te kicsit értelmesebb vagy mint a társaság többi tagja. Ilyen kérdést feltenni pedig butaság, nem ciki. De ha mégis annak érzed, állok rendelkezésedre :) 14/f
2009. aug. 18. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!