Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki 14évesen hogy még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki 14évesen hogy még nem smároltam?

Figyelt kérdés
hozzá kell tennem,h a társaságomban már szinte mindenki smárolt,meg vannak olyanok,akik már a szüzességüket is el veszitették... ja és egy időssek vagyunk... 14/L(de szerintem már rá lehetett jönni)
2009. aug. 18. 09:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki. Én 17 éves vagyok, lány, és még nem csókolóztam. Majd eljön az az idő is :)
2009. aug. 20. 09:13
 22/28 anonim válasza:
én is 17 lány vok és még nem smároltam uh nyugi:)
2009. aug. 20. 11:02
 23/28 anonim ***** válasza:
szerintem ne smárolj hanem csókolózz sokkal jobb ez kb olyan mint hogy dugsz vagy szeretkezel ^^ melyik a jobb:P én jobban szeretek a barátnőmmel csókolózni és szeretkezni nem pedig smárolni az olyan érzelem mentes a csak úgy spontánnak tűnik...
2009. aug. 20. 11:11
 24/28 anonim ***** válasza:

minek ilyen hamar? XDDD

nem ciki XDDD

hát valaki 20 évesen kezedi el

2009. aug. 21. 15:44
 25/28 anonim ***** válasza:
61%

igen neked írtam hogy kussolj és le lehet pontozni miatta , de sztem sokunknak elege van már abból, hogy mindenki azt kérdezgeti hogy 'még nem smároltam, ciki?' 'még nem d*gtam, ciki??' hát had ne kezdjek már el csúnya szavakat használni... mi a fészkes fene lenne ciki ebben?????? szerinted rád van írva hogy nem smároltál, meg szerinted mindenki azzal foglalkozik, hogy te smároltál már vagy nem??? van ezeknél nagyobb gondja is az embernek.... 18 évesen aki nem smárolt, az se kérdezi meg h ciki-e.. de a 14 éves kis cselédeknek ez a legfontosabb... taps.. de a média a hibás ezért.. meg hogy mindenki idő nap előtt elkezd mindent.. gratulálok..

na és akkor most pontozzatok le.....de én tudom hogy igazam van... ja de hogy megnyugtassalak, NEM CIKI!!! sőt ha 20 évesen fogsz először, akkor se lesz ciki!!! ....

2009. aug. 23. 20:56
 26/28 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem érkező kommentárral, egyáltalán nem ciki. Nem tudom én sem mit problémázik ezen mindenki. Senki nem törődik vele. Akkor te minek törődsz vele? Legalább nem vagy sorolható az átlagba, aki már 8 évesen kezdi. Nem kell ezen szenvedni, semmi ciki nincsen benne.
2009. aug. 30. 13:51
 27/28 anonim ***** válasza:

ne aggódj még én se!

14F

2009. okt. 16. 22:33
 28/28 anonim ***** válasza:

akkor lenne ciki,ha mindenáron akartál volna,de senki nem smárolt volna veled.

am énsem smároltammég

15/L

2010. febr. 4. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!