Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki 14évesen hogy még nem smároltam?
minek ilyen hamar? XDDD
nem ciki XDDD
hát valaki 20 évesen kezedi el
igen neked írtam hogy kussolj és le lehet pontozni miatta , de sztem sokunknak elege van már abból, hogy mindenki azt kérdezgeti hogy 'még nem smároltam, ciki?' 'még nem d*gtam, ciki??' hát had ne kezdjek már el csúnya szavakat használni... mi a fészkes fene lenne ciki ebben?????? szerinted rád van írva hogy nem smároltál, meg szerinted mindenki azzal foglalkozik, hogy te smároltál már vagy nem??? van ezeknél nagyobb gondja is az embernek.... 18 évesen aki nem smárolt, az se kérdezi meg h ciki-e.. de a 14 éves kis cselédeknek ez a legfontosabb... taps.. de a média a hibás ezért.. meg hogy mindenki idő nap előtt elkezd mindent.. gratulálok..
na és akkor most pontozzatok le.....de én tudom hogy igazam van... ja de hogy megnyugtassalak, NEM CIKI!!! sőt ha 20 évesen fogsz először, akkor se lesz ciki!!! ....
akkor lenne ciki,ha mindenáron akartál volna,de senki nem smárolt volna veled.
am énsem smároltammég
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!