Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi nem tetszik nektek a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi nem tetszik nektek a mai fiúkban?

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 20:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
66%
Az hogy némelyikőjük divatmegszállottsága már nagyobb mint a nőké, azt amikor az alsógatya kilátszik mert a térdén van a nadrág, a bunkó, lenéző beszédstílust meg azt hogy a legtöbb fiú manapság kétszínű, füves-bulis, és alig akad közöttük okos és aranyos, az meg esetleg bányarém és nem lehet mit kezdeni vele...
2010. máj. 5. 20:35
 2/19 anonim ***** válasza:
96%

hát én fiu vagyok :D szal kicsit offolnék

én normális vagyok nem vagyok divatmajom nincs a térdemnél a nadrág azt mondják jól nézek ki és még sincs barátnőm azaa baj hogy a lányoknak a divat b×zi kenderes f×szparasztok jönnek be 21/f

2010. máj. 5. 20:38
 3/19 anonim ***** válasza:
45%
mi nem???????????????????inkább hogy mi igen legtöbb nőt 18 ig bezárólag ilyen bazári majmokkal látni ....
2010. máj. 5. 20:38
 4/19 anonim ***** válasza:
93%

azért nem kell általánosítani. :)

vannak normális helyes kedves és aranyos srácok is... csak elég ritka mostanság.. de vannak :) ismerek is párat. (:

csakhát sok a divatmajom beképzelt kis idióta emberke.. de azokat lekell ejteni. némelyikük azthiszi h ha már deszkás cuccokba vagy nemtommibe jár, akkor az már menő.. és hát a sok pics*nál be is válik... ugyanis lányok között is akad aki hát.. no comment divatmajom. de persze nem kell általánosítani :)

15L

2010. máj. 5. 20:42
 5/19 anonim ***** válasza:
48%

Mert a korombeli (huszonéves) fiúk iszonyatosan éretlenek. Képtelenek a jövőre gondolni, nem akarnak családot, minden érdekli őket csak ez nem. A többségük füvezik, vagy más drogot is használ. A viselkedésükből is hiányzik a férfiasság minden formája, menők ahelyett, hogy elegánsak és férfiasak lennének. A külseje mindenkinek egyedi és a nagy részéről senki sem tehet, de azt úgy gondolom megemlíthetem, hogy kevesebb a szőrtelen férfi lassan, mint a szőrtelen nő. Marha férfias dolog, mit ne mondjak..öltözködés ugyanez, hajviselet ugyanez. Az állatokat sem szeretik, mert égő, ha a mai menő emberkék szeretik a macskákat, kutyákat, madarakat stb. És még nagyon sok mindent sorolhatnék, mert ez szinte végeérhetetlen problémák sorozata.

Az én kritériumom még a magasság ha a külsőt nézzük, erről bár senki sem tehet, nem is ítélem el az alacsony férfiakat meg semmi, de én is majd 180 cm vagyok, szóval legalább olyan magas legyen, mint én, de jobb, ha magasabb.

Összességében én maradok a 30-on felüli férfiaknál, náluk ezek a problémák már nem igazán jellemzők.

2010. máj. 5. 20:44
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
a csupaszcsiga szőrtelen testük :(
2010. máj. 5. 20:50
 7/19 anonim ***** válasza:
54%
az nehéz akkor neked csak a zsiráfok maradnak.
2010. máj. 5. 20:51
 8/19 anonim ***** válasza:
90%
Hát, ha már ilyen szépen megfogalmaztad, akkor én inkább azt mondanám férfias férfiak, nem zsiráfok :)
2010. máj. 5. 20:51
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
most mivan,én 177 vagyyok szóval nálad nem vagyok férfias férfi hát rohadtul tudom sajnálni:)
2010. máj. 5. 20:53
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
csak az hogy éretlen, férfiatlan, jellemtelen alakok. de nyugi, a nők se jobbak... ráadásul nekem dupla szívás, mert még csak 14 éves vagyok és egy normális gondolkodású férfi, hiába tetszek neki, még nem tud mit kezdeni velem, hiszen a törvény szerint még kiskorú vagyok. hiába, várni kell még jópár évet.
2010. máj. 5. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!