Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felakarom törni a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felakarom törni a barátom myvipjét! Hogyan kell csinálni?

Figyelt kérdés
nagyon féltékeny vok és kiváncsi vok h találoke vmilyen érdekes levelet!tudom h most sokan hülyének néznek,de ez van sajna!
2008. okt. 9. 09:50
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

egyébként mindenkinek teljesen igaza van!én ezt jol tudom,de mégis ezt csinálom!hülye vagyok!de most már nem akarom feltörni,mert sztem tudom mi a jelszava!és tuti h direkt csinálta h megtudjam!azota se léptem be!

amugy bizok benne,meg minden csak kiváncsi lettem volna!azért is mert amikor 100%-an biztam benne akkor meg ö volt össze zavarodva h szeret-e és én nem vettem észre!

a barátom 26 éves én meg 18 egyébként!

2008. okt. 14. 07:46
 22/25 anonim válasza:
de kis bolond vagy!!!!:)én nem tenném a helyedbe!!!ha megcsalna,szerintem nem írásban tenné,hanem élesben,úgy,hogy soha nem tudod meg!ha mégis találnál félreérthető levelet,gondolod nem dumálja ki??:)ha nem bízol benne,érzed,hogy megcsal,akkor szakíts vele,az a tiszta út!!!!
2008. okt. 14. 11:33
 23/25 anonim ***** válasza:
Én tudtam a barátom jelszavát(mindenhova), elolvastam egyszer iwiwen a leveleit és kicsit agyhalott lettem attól amit láttam. Az exének írt, hogy mennyire hiányzik neki. Aztán kimagyarázta magát (ekkor 2 hónapja jártunk). Még 3 hónapot vele voltam és ő szakított velem, én nagyon szerettem, de az az 1 iwiwes levél óriási törés volt, többet 1 percig nem bíztam benne. Szóval inkább olvasgass jó könyveket mint a barátod leveleit :)
2008. okt. 20. 19:59
 24/25 anonim válasza:
Semmi esetre sem tedd meg, sőt én a helyedbe meg sem kérdezném, hogy vele megnézhessem, ha mást akarna akkor mért lenne veled? Te keresel valamilyen okot,hogy veszekedni tudj vele!Jó ez? Ez az igazi szerelem? Igazuk van a többieknek is. Nagy hülyeségen gondolkodsz.
2008. okt. 24. 12:25
 25/25 anonim ***** válasza:

Mi tudjuk egymás jelszavát!

Mikor jelszót cseréltünk akkor elejinte minden nap megnéztem a vipjét de nem találtam semmi olyat mostmár csak havonta egyszer nézem de semmi :)

mondjuk nállunk ő a féltékenyebb

Így legalább nincs vita

2008. nov. 13. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!