Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felakarom törni a barátom myvipjét! Hogyan kell csinálni?
Egyszerű, mivel a barátod gépéhez gondolom fizikai hozzáférésed van (hiszen csak jársz nála néha). Ott fel kell telepíteni rá egy keyloggert, és az majd lementi a jelszót, ha legközelebb belép. Lehet távolról is, egy trójait kell neki küldeni.
Viszont figyelmeztetnélek arra, hogy ez már "árulásnak" számít, egy az egybe lenullázza a bizalmat, ha barátod megtudja. Mitöbb válóok lehet. Én tuti ezt tenném, ha ilyet csinálnának velem. Mert az addig oké, hogy féltékenység, meg minden, de azért vannak határok, amiket nem szabad átlépni!
Ez már betegség babám! Ha nem bízol meg benne az azt jelenti,hogy magadból indulsz ki, vagyis te sem vagy megbízható. Lásd: " Felakarom törni a barátom myvipjét"
Csak tükröt állítasz önmagad elé a viselkedéseddel.
Miért nem kéred meg hogy következőnek amikor az oldalát nézegeti és bent van myvipen hadd nézd meg a leveleit vagy más szöveggel az ismerőseit...
de egyébként igazuk van, ha ennyire nem bizol benne akkor miért vagy vele ?
átlag hetente van ilyen kérdés, és a standard válasz:
"kalapáccsal"
mit szólnál ahhoz, ha a barátod kezdene kutatni a táskádban, felbontaná a leveleidet, feltörné és elolvasná az emiljeidet, megnézné a telefonodat, kilesne, hogy merre jársz, kivel találkozol.... nagyon fel lennél háborodva, igaz?
Nem a myvipjét kell föltörni, hanem az e-mail címet amiről beregisztrált. Gondolom máshová is arról a címről regisztrált, így ha sikerül megtudnod a jelszavát(pl jelszó emlékeztető segítségével), utána bármit fel tudsz törni:)
1 tipp ha sikerült valahogy bejutnod az e-mail fiókjába írd át a jelszóemlékeztető helyes válaszát, így mindig be tudsz majd lépni:D
Én ezt tettem és így tudom ellenőrizni barátnőmet.
Ha nem árulja el a jelszavát akkor megérdemli nem? Ha nincs takargatnivaló akkor megmondaná a jelszavát...
Te vagy a barátnője, azért ha valaki akkor te tudhatnád a jelszavakat...
Sokan írták, hogy így nincs bizalom, de szerintem van, mert ha mindkét fél tudja egymás jelszavait akkor tudják hogy a másiknak nincs mit takargatni...
Na sok sikert:D
gratulálok nagyon ügyes vagy..
ha nembízol benne akkor miaf*sznak vagy vele??
nekem ilyesmi meg se fordul a fejembe..
pff.szánalom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!