Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felakarom törni a barátom myvipjét! Hogyan kell csinálni?
Szerintem ha megvan a bizalom akkor annyira mindegy hogy beléphetsz e a levelezésébe vagy sem. Én akármikor odaadnám a páromnak akárhova a jelszavaimat, sőt, tudja is őket, igaz nem hiszem hogy sokat használta volna valaha is. Nincs előtte titkom, szerintem egy egészséges párkapcsolat tikolózás nélkül és teljes őszinteségben zajlik.
Ha viszont a te helyedben lennék és nem tudnék megbízni a barátnőmben én nem a myvip feltörögetését fontolgatnám hanem a szakítást (legalábbis ha többet akarnál a szórakozásnál és egy társat keresel). Mondjuk úgy érzem fiatalabb vagy annál hogy tényleg komolyan gondolj egy párkapcsolatot.
Tudd meg vhova máshova a jelszavát (mondjuk honfoglalo, ilyesmi), hátha oda is azt használja.
De csak egy kérdés: ha találsz valami furcsát, mit mondasz neki? Még kidobni sem lesz időd, mert amint elhangzik, hogy a myvipjén láttad, úgy seggberúg, hogy elszállsz, mint a győzelmi zászló! Sőt, ha nincs szerencséd, még bosszút is áll. Pl. feltöri az iwiw jelszavad és kidobja az összes ismerősöd. :D:D:D Ne tedd magad nevetségessé.
"Nem azt kérte a kedves kérdező, hogy mit gondoltok erről, hanem, hogy hogyan kell csinálni! Miért nem lehet a kérdésre válaszolni emberek?????"
Ha azt kérdezné, milyen mérget ajánlotok a barátom kinyírásához, akkor birkán válaszolnál?
Na egy kielégitő válaszod is legyen:
1-A féltékenység természeter, ez amit te akarsz nem xD
2-Menj el hozzá egyszer csak ugy meglepetés szerüen, beszélgessetek el vagy mittom én, és mond meg neki simán hogy megnézheted e a myvip-jét :) ha igen, nézz körül, ha nem, szivás :P
3-Nem hiszem hogy trójait tudnál küldeni neki, menj el hozzá mikor nincs otthon, és simán lépj be, vagy kérd meg hogy ugorjon el valamiért és lépj be, nézz ködül, és gyere ki :)
Sok szerencsét
Nem ennyire halálos? Ezzel a kapcsolatot mérgezi meg..
Na ehhez mit szólsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!