Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan exed/személy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan exed/személy az életedben, akikről a mai napig azt érzed, hogy Ő az igazi. Vele jó lett volna. Mégsem vagytok/lehettek együtt?

Figyelt kérdés
Egy ilyen"szerelemért" el is dobnál bárkit,ha lenne esély arra,hogy meg/vissza kapd?

2017. jan. 19. 22:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Talán úgy kellene ezt az egészet felfogni, hogy pont az az igazi akire akkor, ott abban az időben szükséged van. És nem a múlton rágódni, hanem a jelenben élni.
2017. jan. 20. 10:24
 22/24 Emberek ***** válasza:

Olyat nem érzek, hogy valaki akivel már szétmentem az igazi lenne. Azt gondolom, hogy mindenki akivel előzőleg együtt voltam lehetett volna jobb is bizonyos szempontokból. Valószínűleg, ha bárki odajönne most, hogy szeretné velem újrakezdeni nemet mondanék. Azért, mert egyszer nem ment, másodjára meg már nem az igazi szerintem. Sokat tanultam tőlük, amiért hálás is vagyok, de azt gondolom, hogy akkor kellett volna másképp csinálni a dolgokat, és akkor nem lett volna vége.

Összegezve úgy gondolom nincs olyan akivel sajnálnám, hogy most nem vagyok együtt.

2017. jan. 20. 11:05
 23/24 anonim ***** válasza:
Van.Kicsit egyetértek 5-el,ha megtaláljuk azt a valakit már nem vágyunk másra.
2017. jan. 20. 17:49
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ilyen. Ha valaki az “igazi”, azzal együtt is maradtok, körülményektől függetlenül. Ha meg kihűlt, megcsaltátok/meguntátok egymást akkor nem volt igazi.
2019. okt. 27. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!