Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan exed/személy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan exed/személy az életedben, akikről a mai napig azt érzed, hogy Ő az igazi. Vele jó lett volna. Mégsem vagytok/lehettek együtt?

Figyelt kérdés
Egy ilyen"szerelemért" el is dobnál bárkit,ha lenne esély arra,hogy meg/vissza kapd?

2017. jan. 19. 22:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%

Olyan nincs, hogy megtalálod az igazit, aztán szétmentek :D

Épp attól lehet valaki "az igazi", hogy egy életen át együtt maradtok. Az igazit nem megtalálja az ember, hanem azzá válnak egymás számára. Ez igen ritka.

Attól még, hogy valakit másnak hittél, mint amilyen valójában, aztán pofára estél, még nem ő lesz "az igazi" :DDD

2017. jan. 20. 00:20
 12/24 Szergej55 ***** válasza:
0%
Isten ments.
2017. jan. 20. 00:36
 13/24 anonim ***** válasza:

Van egy "barátfélém", akivel a kapcsolatunk egy része kevesebb, mint egy baráti kapcsolat, a másik része pedig több.

Nem testileg, lelkileg. Pl. nem vagyunk mindent kibeszélő öribarik, de naponta beszélgetünk, mélyebb témákról is. Ugyanakkor vele vannak a leghevesebb (jó értelemben? heves) veszekedéseim néha.

Szememre veti, hogy miért nem randizom másokkal, de ő sem teszi, hanem esténként ugyanúgy ül a gépnél és velem beszélget vagy épp együtt filmezünk.

Ha felmerül, hogy másik fiúval találkozom, féltékeny ( szerinte nem :D)

Hogy miért nem jövünk össze?

A jó tulajdonságaink mellett, távolságtartó, konok, makacs, okoskodó emberek vagyunk mindketten. Ha egyikünk az adott helyzetben "engedne" a másik nem hiszi el.

És ez hónapok óta így megy.

Zsák a foltját.

2017. jan. 20. 01:29
 14/24 anonim ***** válasza:
Igen, persze, eldobnék bárkit, eltéve ha valami furcsa oknál fogva nem jobb egy újjal, de egyelőre olyan még nem volt. 25N
2017. jan. 20. 01:42
 15/24 anonim ***** válasza:
-nem
2017. jan. 20. 01:43
 16/24 Taushi ***** válasza:
Olyan van akivel komolyabb dolog nem alakult, de ismertük egymást. Vele jó lett volna, vagyis amennyire ismerem, abból annyit érzek, hogy ő a tökéletes.
2017. jan. 20. 03:44
 17/24 Diavolino44 ***** válasza:
Egyetértek a 11 valaszoloval, de en inkabb ugy fogalmaznék, hogy nekem o volt a legközelebb az igazi fogalmához. Kb 5 eve mentünk szét, de azóta sincs olyan lany aki megtudta volna ugrani annak a szintenek csak a felet. A vicces, az egészben, ha most visszamehetnek az időben akkor most is a szakítás mellett voksolnék, mert az élet mas területein olyan élményeket kaptam amiről álmodni nem mertem.
2017. jan. 20. 07:02
 18/24 anonim ***** válasza:
igen sajnos van ilyen ember az életemben :( màr fél éve semmit nem tudok róla, de nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rà :/ viszont tudom és elfogadtam, hogy mi mar nem lehetünk együtt soha
2017. jan. 20. 07:12
 19/24 anonim ***** válasza:

# 10,

ötös vagyok, amúgy férfi vagyok, te balf***sz, már rég felnőttem, és hidd el, megvagyok így, nem hiányzik nekem senki. De áruld már el, te hány éves is vagy? 18? 20? 25? Mindegy is, nagypofájú kis paprikajancsi vagy, nulla élettapasztalattal, ellenben elképesztő magabiztossággal osztod az észt, 12 egy tucat a fajtád itt ezen az oldalon.

2017. jan. 20. 09:43
 20/24 anonim ***** válasza:

Csak olyan van akivel megkérdőjelezem mi lett volna ha? és nem ex csak beteljesületlen, az ex-ket mindig lezárom, soha nem merül fel, hogy újra kezdjem.

Szerintem több igazi is létezhet.

2017. jan. 20. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!