Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem nagyon gyakran azt, hogy kapcsolatban lévő csajok is flörtölnek velem?
Átgondoltam már százszor, hogy biztosan csak beképzelem, de még mindig úgy tűnik, hogy nem.
Gyakran előfordul, hogy azt látom, hogy megnéz magának, zavarba jön, próbál rám nézni amikor azt hiszi, hogy nem látom, mosolyog, hosszan engem néz, véletlenül mindig arra jár, ahol én vagyok, hosszan csavargatja a haját miközben engem bámul, célozgat szavakkal, állandóan megigazítja a berendezéseit, és ezeknek ezerféle variációit szoktam észlelni. Szingli csajok esetében ez még normális is lehet, de amikor kiderül valahogy, hogy foglalt, nagyon meglepődök, meg akkor is, ha valakiről tudom, hogy foglalt, és annak ellenére ezeket csinálja.
Szóval mi lehet az oka, hogy ez történik?
1. Csak megnéznek maguknak, esetleg szemmel levetkőztetnek, mert tetszem, de tettlegességig soha nem fajulna a dolog, mert nem akarják megcsalni a párjukat.
2. Ezek normális női viselkedések, egyszerűen kedves velem, én meg félreértem, odaképzelem ami nincs, ő pedig nem is feltételezi, hogy félreértem, mivel foglalt.
3. Valóban vonzódik hozzám és akar is valamit tőlem, annak ellenére, hogy párja van.
Nem tudom eldönteni, hogy a 3 lehetőség közül vajon mi lehet az általános megfejtés. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a harmadik.
Nagyon sok nő ezt játssza. Adja a "jeleket" aztán ha az áldozat besétál a csapdába,akkor ártatlan bárányként kihátrál a helyzetből ,hiszen ő semmit nem mondott, és különben is mit képzelsz ,haha de kis buta vagy.
Rosszabb esetben egy találkozóra való invitálást sem utasít el konkrétan ,de még hiteget is sokáig ,és valahogy soha nem ér rá..
1-4-ig bármelyik lehet.
Én egy időben, mikor a béka feneke alatt volt az önértékelésem, űztem a 4. verziót is - bár csak foglalt pasikkal, akik hasonló helyzetben voltak, mint én. Mindenki csak játéknak, egolegyezgetőnek tekintette a dolgot. Egy pasi próbálkozott csak be, pedig vele egyáltalán nem is flörtöltem, csak udvarias voltam.
Az utóbbi időben az 1-2. kategória van nálam, ha kedves vagyok egy pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!