Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem nelkul kapcsolatban?
Azért a "nem szerelmes belé" és a rózsaszín köd hiámya közt óriási különbség van....
Az első amikor egyaltalán nincsenek érzések..csak ketyinteni jártok össze stb.
A második mikor vannak érzelmek de nem azok az elvakult hős szerelmes hülyeségek.
Én pl.szerelmes vagyok a barátnőmbe de nincs rózsaszín köd és igazából soha nem is volt...helyette egy nagyon erős és mély szeretet van.
Szóval jó lenne tudni hogy te most mire gondoltál volna.De egyébként működhet mindkettő.A két félen múlik,ha nekik ez jó és erre van igényük akkor hajrá.
Nekem biztos,hogy nem menne.
3massal nem értek egyet, szerintem nem csak ez a két állapot van... én voltam már oda valakiért, voltam aktívan szerelmes, és a mostani barátom iránt nem így érzek
érdekel mi van vele, kedvelem, vonzódok hozzá, nemc sak kettyinteni járunk össze... de ez nem szerelem
és igen, kedves kérdező, szerintem a legtöbb kapcsolat ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!