Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon miért tapasztalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért tapasztalom sokadjáta, hogy utcán/tömegközlekedésen lefotóznakbés mit kéne ilyenkor tennem?

Figyelt kérdés

Nincs rajtam semmi kirívó, kissé túlsúlyos, huszonéves lány vagyok, de nem annyira, hogy ezért meg kéne bámulni.

Mostanában sokadjára tapasztalom, hogy lefotóznak korombeli srácok... Nem képzelődöm, mert azért veszem észre, mert az idióták nem halkítják le a hangját/ nem kapcsolják ki a vakut...

Mégis mi ez és mit kéne tennem? Kezd ijesztő lenni.

2017. jan. 19. 12:49
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy tetszenék :D nem vagyok csinos
2017. jan. 19. 13:18
 12/27 anonim ***** válasza:
Mióta van ez?
2017. jan. 19. 13:30
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

7X-es

Te a csípőficamod miatt vagy ilyen megkeseredett?

2017. jan. 19. 13:32
 14/27 anonim ***** válasza:
94%

Pont, hogy nem ő a megkeseredett :D

2017. jan. 19. 13:56
 15/27 anonim ***** válasza:
Azért a 7-es valamilyen szinten jól látja a dolgokat.
2017. jan. 19. 14:01
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

Dehogynem. Ahogy olvasom a kommenteket és feltűnik egy szélsőséges, férfigyűlölő vélemény, ott jó eséllyel ezt a 83%-os kommentelőt találom.

:)

2017. jan. 19. 14:01
 17/27 A kérdező kommentje:
Nem gyűlölködős a kérdésem, egyszerűen szeretném tudni, hogy velem van-e valami baj.
2017. jan. 19. 14:08
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyszer fotózott le egy csaj miközben összefogtam a hajam, utána kuncogott. Szerintem az égvilágon semmi vicces nincs ebben, és aznap amúgy is teljesen semleges irodai munkához öltözött ing+szoknya ruhám volt, tényleg semmi vicces, úgyhogy utána bámulni kezdtem őt, igyekezve, hogy minél pszichopatábbnak tűnjek. :D

Le is szállt egy megálló múlva. :D

Engedd el, úgy sem ismernek, és ha tényleg nincs rajtad semmi vicces, márpedig leírás alapján nincs, akkor max egymás közt röhögnek rajta, hát egészségükre. Ez az egyetlen örömük az életben.

25L

2017. jan. 19. 14:11
 19/27 anonim ***** válasza:
A minap lattam, h fiatal sracok fotozgattak az elottuk sorban allo csaj feneket. Atlagos alkatu lany szeles csipovel, kicsit nagyobb fenekkel, derekig ero kabatban. Ennyi eleg volt ahhoz,h nevetgeljenek rajta.
2017. jan. 19. 14:24
 20/27 A kérdező kommentje:
De még csak röhögnivaló sincs rajtam semmi...
2017. jan. 19. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!