Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti összejönnétek olyan férfiva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek olyan férfival aki szinte minden nap iszik és rendetlen is?

Figyelt kérdés

Ezalatt nem azt értem, hogy állandóan részegre issza magát, csak 1-2 korsó sört pl. Ezt leszámítva hihetetlenül aranyos, és figyelmes, kedves, segítőkész.

26/N

2017. jan. 16. 22:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Közben kerestem definíciót az alkoholizmusra, úgy néztem, elég vitatatott téma. A szubjektív véleményem, hogy onnantól az valaki, ha azt az adott mennyiséget meg KELL innia, vagy pedig akár csak hetente egyszer, de ha elkezdett inni, nem bír leállni, míg eszméletre nem issza magát.

A leírás alapján a pasi szerintem az első kategóriába esik.

A kérdésben a személyes véleményünket kérik, az enyém ez.

Előző válaszoló, neked ki számít alkoholistának?

2017. jan. 17. 12:30
 22/29 anonim ***** válasza:
53%

Na jo, en konkretan alkoholista vagyok. Es az, aki olyasmit leir, hogy az az ember is az aki megiszik naponta 1-2 korso sort, az egesz egyszeruen nem el , meg sosem elt tarsasagi eletet.

Az 1-2 korso sor annyira keves, hogy nem alakulhat ki olyan erzese senkinek hogy ''mindenkeppen meg KELL innia azt a mennyiseget. Egy felnott ferfi szamara 1 liter 4%os folyadek konkretan udito.

2017. jan. 17. 12:34
 23/29 anonim ***** válasza:
64%

Nem kezdek alkoholistákkal.

Itt jegyzem meg, NEM az az alkesz, aki néha mattrészegre issza magát, hanem az, akinek naponta KELL a pia.

2017. jan. 17. 12:59
 24/29 anonim ***** válasza:
1-2 sör nem zavarna de ha a "függőség" jelét látnám az már igen.
2017. jan. 17. 15:33
 25/29 anonim ***** válasza:

# 22: magadról beszélsz max. én simán megérzek két sört. háromnál már elég részeg vagyok, a negyediknél meg már ott, ahol többet nem is kellene inni.

A kérdés itt igazából az, hogy ha nem kell neki az a sör a hangulat javítása miatt, akkor miért jut el minden nap oda, hogy megissza.

2017. jan. 17. 15:47
 26/29 anonim ***** válasza:

Én nőként sem érzek meg két sört. Mondjuk két korsó sört pont két óra alatt iszom meg kb :D

Egyébként szerintem ha nem lesz minden este részeg vadállat, akkor tök mindegy, mit iszik. Ennyi erővel engem meg azért kerülhetne mindenki, mert undorító koffein addikt vagyok, és ha netán reggel nincs időm a kávéra, akkor a munkahelyen sírok érte, amíg el nem tudok menni hozni.

Egyedül a viselkedést kell szerintem nézni, nem a tényt, hogy megiszik 1-2 sört.

2017. jan. 17. 15:57
 27/29 anonim ***** válasza:
25 ferfiakrol beszeltem, nem gyerekekril, meg nokrol. Sot mondok jobbat. Aki rendszeresen sportol, es jol mukodik az anyagcsereje, 5 korso sort sem erez meg. Van egy profi focista ismerosom, aki konkretan benyel egy uveg egetett szeszt anelkul, hogy barki meg tudna rola allapitani, hogy reszeg. Ahogy irtam, mozgok ilyen kozegben, meg anno az egyetemen is koleszos voltam, szoval ha 1-2 korso sor alkoholizmus, akkor nyugodtan kijelenthejuk, hogy a ferfiak 95%a alkoholista.
2017. jan. 17. 16:03
 28/29 anonim ***** válasza:
#27 OK. ha nem hiszed el, hogy máshol nem ilyen a világ és nem így mennek a dolgok, nekem nyolc. gondold ezeket. de ez sacc olyan, mint ahogy a dagadtak azt mondják, hogy a férfi 100 kiló fölött kezdődik... így biztos egyszerűbb nekik az élet.
2017. jan. 17. 18:55
 29/29 anonim ***** válasza:
ez sacc az a világ, ami a sörreklámokban van :D nem hittem, hogy van aki komolyan is veszi :/
2017. jan. 17. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!