Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan férfival aki szinte minden nap iszik és rendetlen is?
Ezalatt nem azt értem, hogy állandóan részegre issza magát, csak 1-2 korsó sört pl. Ezt leszámítva hihetetlenül aranyos, és figyelmes, kedves, segítőkész.
26/N
Attól függ, milyen okból iszik. Ha munkából hazafelé már a hideg söröcske jár az eszében, és muszáj, és ha közbejön valami, akkor már ki van borulva, és tombol, na az már alkoholizmus, az nem fér bele. De ha csak olyan "amikor épp eszébe jut" alapon bedob egy-egy sört, azzal nem lenne gondom - feltéve, hogy tudja, hol a határ. Apám is az utóbbi fajta, ő viszont stresszes időszakban pár éve kőkeményen belecsúszott az alkoholizmusba, így tisztában vagyok vele, hogy a söröcske is simán lehet ennek az előszobája. Odafigyelnék, de nem feltétlenül zárnám ki a dolgot.
A rendetlenség más tészta, az nagyon függ attól, hogy mennyire rendetlen az illető. Én sem vagyok épp házi tündér, de ha ragad minden a mocsoktól, mert annyira nem érdekli a dolog, az sok lenne. Ha csak kicsit kupis, akkor belefér, majd megneveljük egymást. :)
26N
Nem. Állítólag így is túl toleráns vagyok, de az alkoholizmus, agresszivitás, szerencsejáték- és drogfüggőség elsőszámú kizáró okok. Ha bármelyik igaz az illetőre, utána egyáltalán nem érdekel a személyisége.
A napi 1-2 korsó sör pedig alkoholizmus, arról nem is beszélve, hogy gondolom ennyit vallott be, szóval ki tudja, mennyi a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!