Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti összejönnétek olyan férfiva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek olyan férfival aki szinte minden nap iszik és rendetlen is?

Figyelt kérdés

Ezalatt nem azt értem, hogy állandóan részegre issza magát, csak 1-2 korsó sört pl. Ezt leszámítva hihetetlenül aranyos, és figyelmes, kedves, segítőkész.

26/N

2017. jan. 16. 22:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%
Igen.
2017. jan. 16. 23:15
 12/29 anonim válasza:
Az említett illető hány éves? Van rendes munkája, esetleg tanul még? A rendetlen miben nyilvánul meg? Mennyire rendetlen?
2017. jan. 16. 23:28
 13/29 anonim ***** válasza:
57%
1-2 sor semmi. A rendetlenseget viszont nem turnem, en nem fogok utana takaritani, mindegy milyen kedves meg aranyos.
2017. jan. 16. 23:28
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2017. jan. 16. 23:34
 15/29 anonim ***** válasza:
28%
Neked kell eldöntened, hogy ezeket a dolgokat mennyire tolerálod, mi érdemben nem tudunk és jogunk sincs dönteni helyetted. Egyébként egy-két sör az semmi, csak tudjon is ennyinél megállni. Rendetlenség az pedig menő dolog :) Amíg a papírjaim, számlák stb.csak be voltak dobálva a fiókomba, addig megtaláltam amit kerestem. Multkor rászántam magam, szépen mappába rendeztem őket, szépen felírtam, hogy mi micsoda, kerestem valami papírt, csak nem lett meg. Úgy hogy szépen vissza kellene rendezni mindent a tökéletesen átlátható rendetlenségre :) Meg azért is jó a rendetlenség mert azt nem kell fenntartani, mint az utálatos nyali rendet. Ha megyek is valakihez, sokkal jobban érzem magam, ha van egy kis rendetlenség, voltam olyan lakásban, hogy minden "élére" volt állítva, túlzásba vitt tisztaság stb. Azt a feszűlt hangulatot, többet soha, inkább lőjjenek agyon.
2017. jan. 16. 23:55
 16/29 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen okból iszik. Ha munkából hazafelé már a hideg söröcske jár az eszében, és muszáj, és ha közbejön valami, akkor már ki van borulva, és tombol, na az már alkoholizmus, az nem fér bele. De ha csak olyan "amikor épp eszébe jut" alapon bedob egy-egy sört, azzal nem lenne gondom - feltéve, hogy tudja, hol a határ. Apám is az utóbbi fajta, ő viszont stresszes időszakban pár éve kőkeményen belecsúszott az alkoholizmusba, így tisztában vagyok vele, hogy a söröcske is simán lehet ennek az előszobája. Odafigyelnék, de nem feltétlenül zárnám ki a dolgot.

A rendetlenség más tészta, az nagyon függ attól, hogy mennyire rendetlen az illető. Én sem vagyok épp házi tündér, de ha ragad minden a mocsoktól, mert annyira nem érdekli a dolog, az sok lenne. Ha csak kicsit kupis, akkor belefér, majd megneveljük egymást. :)

26N

2017. jan. 17. 08:40
 17/29 anonim ***** válasza:
4. Latom nem nagyon ment a kozeledbe meg egyetlen ferfi sem.... az 'alkesz luzer'seg nem itt kezdodik.
2017. jan. 17. 08:50
 18/29 anonim ***** válasza:
81%
Nem érdekel hol kezdődik. Az én párom ne igyon minden nap. És rendetlen se legyen.ennyi.
2017. jan. 17. 08:59
 19/29 anonim ***** válasza:

Nem. Állítólag így is túl toleráns vagyok, de az alkoholizmus, agresszivitás, szerencsejáték- és drogfüggőség elsőszámú kizáró okok. Ha bármelyik igaz az illetőre, utána egyáltalán nem érdekel a személyisége.

A napi 1-2 korsó sör pedig alkoholizmus, arról nem is beszélve, hogy gondolom ennyit vallott be, szóval ki tudja, mennyi a valóság.

2017. jan. 17. 12:04
 20/29 anonim ***** válasza:
A napi egy ket korso sor maximum az ovodaban szamit alkoholizmusnak. Ti egyebkent ki szoktak menni neha levegore is? Csak kerdem...
2017. jan. 17. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!