Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megtegyem, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megtegyem, vagy ne? Visszautasítana?

Figyelt kérdés

Szóval akarok matek korrepetálásra menni a matek tanáromhoz,mivel nagyon bejön nekem.Arra gondoltam,hogy akkor mennék hozzá amikor nincs vele senki se otthon,és valami szexi ruhát húznék fel,és lefeküdnék vele.

Ő 40 körüli én meg 15/L vagyok.

2010. máj. 5. 16:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

1 próbát megér!!:D:D Én nem utasítanálak vissza a tanár helyébe..Bátraké aszerencse!!:P (ha nem kamu kérdés), majd írd meg, hogy mi is lett a dologból! Amúgy miylenm szexi ruhára gondoltál?? Nagyon "kihívó"?Mert szerintem az nemigazán lenne jó..

17/F

2010. máj. 5. 16:55
 22/29 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy ilyet írtam neked,de ez a véleményem.
2010. máj. 5. 17:02
 23/29 A kérdező kommentje:
Nem kamu,tényleg akarom.
2010. máj. 5. 17:06
 24/29 anonim ***** válasza:
irtam
2010. máj. 5. 17:15
 25/29 anonim ***** válasza:
szerintem inkább ALUDDZSÁÁÁ
2010. máj. 5. 17:29
 26/29 anonim válasza:
jesszus micsoda gyerekesek vagytokxD ez gáz
2010. máj. 5. 18:06
 27/29 anonim ***** válasza:

Hűha... az senkinek nem jutott eszébe, hogy egy 15éves lánynak egy 40éves férfi túl idős?

Nem azért mondom, hogy ómódi gondolkodással fárasszalak, de apád lehetne... és ha visszautasít, annak durvább következményei lehetnek.

Na de te tudod... szerintem ha elmész hozzá, ne teperd le, hanem várd meg, amíg kimutatja, hogy ő is szeretne többet tőled.

2010. máj. 12. 18:56
 28/29 anonim ***** válasza:

szerintem ez nem normális.. amúgy a tanár érdeklősik irántad..vagy valami ?

de minek akarsz lefeküdni vele ? szűz vagy még vagy írj márvalamivel többet..

14/l

2010. máj. 12. 20:20
 29/29 anonim ***** válasza:
Esetleg családja is van? Mert akkor egy rohadt kis k*rva vagy! 15 évesen már 40 éves f*sz kell alád? Állj ki a sarokra élvezed is meg fizetnek is érte!
2010. máj. 12. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!