Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy féltékeny legyen megtegyem?
A barátomat, vagyis még úgy nem mondtuk ki,hogy tényleg járunk,de sokat találkozunk,és már volt pár dolog köztünk :D
Na szóval őt szeretném picit féltékennyé tenni,mert a hétvégén házibuliba volt,és láttam egy pár képet ahol egy csajt fogdos,meg a csaj írt egy levelet nekem,hogy milyen jó volt a barátommal bulizni..jól esett...:/
Lehet nem szép dolog féltékennyé tenni,de nem érdekel most:D
Van egy srác,akivel még előtte voltam,nem sokáig pár hónapig,de nagyon féltékeny rá:D már akkor is féltékeny ha csak beszélek vele. És gondoltam,h akkor hétvégén elmegyek azzal a sráccal bulizni..Nem akarok vele semmit olyat csinálni(szex:D) csak bulizni,ha már ő is bulizott.
Szerintetek nagyon megharagudna? vagy mit szólna szerintetek hozzá? :D
hát ha ennyire féltékeny arra a palira akkor gondolom nem örülne neki
egyébként te szereted a "barátodat"? mert szerintem nem,mert ha valaki szereti a másikat,akkor nem csinálna ilyet.ez a véleményem :)
Akkor mért vagy vele?
Kb 10 kapcsolatból talán 1 ami szerelmen alapszik, mind csak a feltűnőség, a hírnév miatt lesz!
Akkor mért nem randiztok simán?
mért kell rögtön skatujába zárni magatokat. Amint mondtad bármi lehet még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!