Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megtegyem, vagy ne? Visszautasítana?
Figyelt kérdés
Szóval akarok matek korrepetálásra menni a matek tanáromhoz,mivel nagyon bejön nekem.Arra gondoltam,hogy akkor mennék hozzá amikor nincs vele senki se otthon,és valami szexi ruhát húznék fel,és lefeküdnék vele.
Ő 40 körüli én meg 15/L vagyok.
2010. máj. 5. 16:08
1/29 anonim válasza:
majd inkább kezelésbeveszlek én
16/F
2/29 anonim válasza:
Mekkora esély van arra hogy nem utasítana vissza? Nem hiszem hogy van értelme a dolognak, de ha szeretnéd és biztos vagy abban hogy belemenne, hát tedd... De mi van akkor, ha visszautasít? Azért gondold végig hogy ennek milyen súlyos következményei is lehetnek!
3/29 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt,hogy kezelésbe veszel te?
2010. máj. 5. 16:11
5/29 A kérdező kommentje:
Küldj képet magadról privátban!!!
2010. máj. 5. 16:14
7/29 A kérdező kommentje:
Akkor legalább írd le,hogy hogy nézel ki,milyen magas vagy,és hogy hol laksz!!!
2010. máj. 5. 16:17
8/29 A kérdező kommentje:
Nem ismerkedés miatt tettem fel ezt a kérdést,szóval nem kérek több ajánlatot,hanem inkább normális válaszokat!!!
2010. máj. 5. 16:19
9/29 anonim válasza:
msnen megbeszéljük
am 172/60 barna haj szem sportos
(17cm)
16/f
10/29 A kérdező kommentje:
Szerintem hagyjuk,hozzám kicsi vagy:P
2010. máj. 5. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!