Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavar a párotok múltja, főként ha prostihoz járt? Már az első randin elmondta, akkor nem érdekelt, de mostanság egyre jobban, maga a lélektana ennek az egésznek.
Túl nagy a kockázat... nem fogok elcseszni egy 10 évvel ezelőtti dologért egy jólműködő kapcsolatot.
Vannak rögeszméik, amiket nem tudsz feloldani józan érvekkel, logikával. Egyszerűen más irányba jár az agyuk :D
Biztos nekünk is vannak ilyenek, bár így kapásból nem tudnék olyat mondani, mint a felettem szóló nagyon határozott hölgyemény "nem örgögtől való, de SOHA többet nem lehet köztünk semmi" mentalitás. (Szinte magam előtt látom az ilyen "kemény nőket". Tudják, hogy jó nők, tudják hogy fiatalok, tudják, hogy micsoda mágikus rombusz van a lábuk között...Felélik, felfalják, elfogyasztják és dominálják a férfiakat ezzel a varázsszerkezettel. )
Szóval én nem tudnék ilyen instant szakítás dolgot mondani... még ha 18+ részletességgel elmesélné, ahogy ifjú egyetemista korában felült egy Wizzair járatra Dubaiba, majd a sejk kiválasztotta és hajnalig ordítva kefélte nagy dirrel-durral a kis muzulmán szúrójával, amelyet direkt nem mosott meg, hogy Allahnak bizonyítsa, hogy felmakkolt pár keresztény bukszát... aztán az elalélt lányokat végigkefélte a teljes udvartartás, még Abdul-Salam Omarnak, a teveinasnak is jutott fehér puncogó... szóval ha elmesélné, hogy a repülőn hazafelé a Koránokkal téglázta alá a lüffedt, gyulladt-rózsaszín fogyínysorvadásos rottweilerszájra emlékeztető alsófertályát, miután kidubaiozta magát...
Csak egy dolog motoszkálna a fejemben: "Abdul tevéje ketpupú, vagy egypúpú volt?"
Van párom, ő ugyanúgy áll a dologhoz, mint én.
Tudom, tudom, "hazudik", de én ismerem őt, és tudom, hogy őszinte velem.
Kamuzz csak, de hidd el, előbb-utóbb kiderül. Akkor pedig garantáltan dobnak, mert míg a prostizást tolerálják sokan, a hazugságokat már igen kevesen.
Jaj tudom, "úgyse fog kiderülni".... De. Hidd el, hogy de. :)
30 év alatt nem derült ki, ezután sem fog. Pedig volt nem egy barátnőm.
Úgy ahogy anyámnak se meséltem el, úgy nekik se fogom. Különben meg párszor kipróbáltam, ahogy az egyéjszakást is, meg füveztem is juj. Meg egyszer bepisiltem 19 évesen, mikor két lány fennaludt (hálisten annyira részeg voltam, hogy a polifómin aludtam :D)
Tessék,ez vagyok egy narkós perverz állat :D Nincs az az Isten, Allah, Mohammed, Buddha de még Stephen Hawking, hogy ezeket valaha elmondjam a szeretett nőnek. Ezek az én titkaim. Pont.
Nem igaz, hogy ilyen naívak legyetek már lányok :D nem is férfi akinek nincsenek titka dolgai a múltól...
A füvezést miért úgy mondod, mintha valami extra nagy cucc lenne? :D
Hát nem tudom, a szexuális életemet biztosan nem teregetném ki, főleg anyáméknak :D Pedig anyámat minden nőnél jobban szeretem a Földön...
Egyébként nem értem ezt a nagy őszinteséget. Az miért hazugság, hogyha a jelenlegi páromnak nem osztok meg minden tini és fiatalkori kalandomat? Vagy ti minden volt szexuális élményt kényszeresen megosztotok a leendő szerelmeteknek, csak mert azt gondoljátok az őszinteség jó?
Hát kösz, én marhára nem vagyok kíváncsi, hogy 5 éve Janika hogyan dugott meg benneteket az eresvirslivel, és töltötte tele a hüvelyeteket vásári kézműves tejfellel.
Mert ez engem nem érdekel. Én sem fogom elmesélni a volt barátnőimmel zajlott szexuális együttlétek részleteit, sőt semmiféle múltbéli történetet nem fogok elmondani. Ha kérdezik azt szoktam mondani, hogy jártam XY lánnyal és ennyi, az a múlt, nem szeretnék róla beszélni, mikor itt vagyunk egymásnak.
Logika az van kéremszépen a marihuána egy itthon illegális kábítószer, a prostival ellentétben :P
Én erre csak azt mondom, egy prostihoz elmenni semmivel nem nagyobb dolog, mint elpöppenteni egy ganját a tábortűz mellett. Mindkettő mókás dolog és ennyi.
Természetesen a "hogyan" nem téma, nem is akarom tudni, de úgy általánosságban szóbakerült már nem egyszer a prosti téma, hogy hogy lehet az élvezhető, stb :D Ha megkérdem a páromat, hogy mi a véleménye, akkor már kénytelen vagy igazat mondani, vagy hazudni. :D
Nem feltétlen... azt mondja, hogy volt egy lánnyal XY helyen és szexeltek, neten ismerte meg.
Azt nem kell tudnod, hogy a háttérben milyen pénzmozgás zajlott le :P
Vagy csak bólogat, hogy biztos rossz érzelmek nélkül bla bla :D csak tudni kell mit mondani és ennyi.
Számomra pl egy egyéjszakás kaland a lánynak pontosan olyan mintha egy férfi elment volna prostizni. Sőt nekem kicsit még mélyebben is van, mivel sokszor ezek részegen történtek meg akár gumi nélkül.
Nekem durván megdöbbentő, amit mostanában lány ismerőseim meséltek. Majdnem mindenkinek volt már 72 órás tablettás esete... és az egyik volt lakótársam pedig bevallotta, hogy nem mindig védekezett. Mert úgy sem eshet teherbe, pedig töknormális rendes lány.
Azt mondom egy védekezés nélküli részeg egyéjszakásnak nemibetegségek szempontjából 100x nagyobb a kockázata, mint egy eü igazolásos prostival.
Persze eltekintek a múlt felett, nem érdekel... inkább el se mondja... de azért megvan a véleményem, és egyből egy felpeshedt, elgombásodott, HPV-s, szürke lebernyeges kopasz szfinx macska hónalja jutna eszembe ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!