Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket mennyire zavar a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket mennyire zavar a párotok múltja, főként ha prostihoz járt? Már az első randin elmondta, akkor nem érdekelt, de mostanság egyre jobban, maga a lélektana ennek az egésznek.

Figyelt kérdés
Szóval annyi a történet,hogy a párom egy helyes,30as férfi aki pont az a kategória ,hogy nem is lenne szüksége ilyenre,de ő azt mondta azért volt kb 3 év alatt 4-5 prostinál,mert nem volt hosszú kapcsolata és jobb ez,mint buliba felszedni a partycsajokat,akik még nem is védekeznek. Régóta vagyunk együtt és ez az elején nem zavart,de ahogy egyre mélyebben érzek,egyre jobban.Milyen ennek a menete? Tudom van több oldal ,felhívod és megtörténik. Ami engem zavar az inkább az érzelmi része,bár ő azt mondja csók nem volt,felmentem ilyen oldalon szétnézni és ott írták,hogy szimpátia alapján lehet.Érdekes az érintés ,csók jobban zavarna ,mint maga az aktus.Aki volt ilyen lányoknál az tudna részletesebben írni?Titeket nem zavart,hogy előtte ki tudja kivel volt a hölgy? És,hogy pénzért "szeret"?Tudom nincs összefüggés,hogy aki még nem volt az ezután tuti nem megy,de folyton arra gondolok,hogyha lesz valami gubanc a kapcsolatunkban akkor mivel ismeri ezt az utat,majd újból idekanyarodik? Gumi nélkül tényleg nem vállalnak vagy van az a pénz?Az érdekelne fiúk vagy ilyen tevékenységet végző lányok,hogy a lelketekben mi van ilyenkor?Negatív kommenteket nem kérek! Jó lenne 1-2 részletes beszámolót hallani. Szép estét Mindenkinek!

2017. jan. 16. 17:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
10#, Lehet félreértettem,d e azt mondtad hogy a kapcsolatotokban, ha rendbe jön anyagilag, és nagyon nem bír magával, akkor inkább egy prosti?! Szerintem inkább csak te vagy nélküled legyen boldog!! Én undorodnék utána a páromtól ha mással lett volna.
2017. jan. 16. 19:10
 12/30 anonim ***** válasza:
59%

Nem azt mondtam hogy örülnék, sem azt hogy félvállról venném. De ha már minden kötél szakad, akkor már inkább ez, mint egy szerető... De szerintem már megkomolyodott.

A múltját pedig elfogadtam, azon változtatni úgysem lehet, és próbálok bízni abban, hogy mellettem nem fogja ezt csinálni.

2017. jan. 16. 19:33
 13/30 anonim ***** válasza:
67%
Komolyan nem értem...Nem mindegy hogy a múltban kivel volt? Ez az egyik. A másik: Inkább prostihoz menjen ha félre akar kefélni mint egy particicához? Ha már megcsal akkor tök mindegy kivel teszi mert extra gáz!
2017. jan. 16. 19:36
 14/30 anonim válasza:
9%
Ez a nők kizsákmányolása,megalázása.....a legalja mindennek.Megértem, hogy zavar. A korábbi akárhány kapcsolat a kölcsönösség elvén működik,az teljesen más.
2017. jan. 16. 19:45
 15/30 anonim ***** válasza:
14: ne az újságokból tájékozódj. Az egyik lányt olyan jól megaláztam, vagy ő alázott meg engem, vagy esetleg mindketten a másikat (ezügyben kérem szakvéleményedet), hogy ő már évek óta nem prosti, én meg évek óta nem járok lányokhoz, mi ketten mégis jóban vagyunk.
2017. jan. 16. 20:04
 16/30 anonim ***** válasza:
67%
ne gondolkodj ezen, lehet, hogy jobban megbecsül a fizetős csajok után, és fel se merül benne a gondolat se, hogy visszatérjen.
2017. jan. 16. 20:22
 17/30 anonim ***** válasza:
82%

Nos, megköszönném az őszinteségét, felajánlanám, hogy legyünk haverok, de kiemelném, hogy ennél SOHA nem lehet több köztünk.

Nem rossz ember ettől, az egyik legjobb barátom is járt már hivatásos hölgynél többször, nem ítélem el, meg nem fog a pokol tüzén égni szerintem, nem undorító perverz dög, meg semmi ilyesmi, de nekem egy kapcsolatba nem fér bele, mert akkor ezek szerint TELJESEN máshogy gondolkozunk a szexualitásról, ami nem oké.

2017. jan. 16. 21:21
 18/30 anonim ***** válasza:
40%

17: tiszta beszéd. De nehéz dolgod lesz, mert egy férfi mindig TELJESEN máshogy fog gondolkodni a szexualitásról mint egy nő :)

Meg tudjuk érteni, hogy gondolkodik egy nő, főleg a barátnőnk, de attól még nem fogunk ugyanúgy gondolkodni.

2017. jan. 16. 21:32
 19/30 anonim ***** válasza:
43%

Szerencsétlen srác... próbált őszinte lenni, mert igazán szeret. Elmondta a múltja egy titkát, és a szokásos reakció: kombinálás, paranoia, féltékenység, túlgondolkozás, végül csalódottság, majd érzelmek elmúlása. Nem csalódtam :) Egyvalamire volt jó, elültetett egy Inception gondolatmagot a fejedben, ami csak nő és nő és végül egy kib...szott tövises erdővé válik.

Ennyit a hősi lovagiasságról és őszinteségről. Szerencsére az ilyen kérdések és válaszok betonszilárdságúra erősítik bennünk, férfiakban a tényt, hogy soha, de soha nem szabad őszintének lenni a múlttal kapcsolatban. SOHA.

Sok hülyeséget csinálhatunk, mi férfiak... de mind közül a legnagyobb, ha elmondasz egy ilyet...

2017. jan. 16. 21:47
 20/30 anonim ***** válasza:
32%
19: én is csak egy nőnek mondtam el eddig. De ő nagyon tetszett, nem véletlenül, nagyon nyitott gondolkodású volt, nálam is jobban. Használhatjuk ezt a témát tesztnek. Amelyik nő ezen is átmegy, és még tetszik is, azt rögtön feleségül veszem :)
2017. jan. 16. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!